De prijsverhoging van de Xbox-game is eindelijk aan de gang – ontgrendeld 573

0

Deze week bespreekt de Unlocked-crew het nieuws over de prijsverandering van Xbox-games en ook de verrassende overeenkomst die Xbox en Nintendo hebben gesloten om Call of Duty de komende 10 jaar op Nintendo-gamingplatforms te houden. Bovendien deelt de crew een korte verlanglijst voor aankondigingen en onthullingen bij The Game Awards en reacties op de Halo Infinite-update van december.

Abonneer je op een van je favoriete podcastfeeds, op ons YouTube-kanaal of pak een mp3 van de aflevering van deze week. Bekijk voor meer geweldige inhoud ons interview met Todd Howard, die al onze Starfield-vragen beantwoordde na de grote onthulling op de Xbox Showcase:

Bekijk voor meer dekking van de volgende generatie onze Xbox Series X-recensie en onze Xbox Series S-recensie.

Miranda Sanchez is de uitvoerend redacteur van gidsen bij IGN ​​en lid van Podcast ontgrendeld. Ze is een grote fan van briefpapier en vulpennen. Je kunt haar soms op vinden Twitteren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.