Assassin’s Creed Odyssey, GTA Vice City Definitive Edition leiden PlayStation Plus Extra, Deluxe Games voor oktober 2022

0

Verschillende Assassin’s Creed-titels komen deze maand naar de Playstation Plus Extra en Deluxe/Premium-catalogus. Vanaf 18 oktober krijgen PS Plus-abonnees met een hoger niveau toegang tot AC Odyssey uit 2018 in Griekenland, naast vijf andere Assassin’s Creed-games. JRPG-fanboys kunnen zich verdiepen in de wereld van Akira Toriyama’s Dragon Quest in vijf delen, terwijl old-school gamers Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition kunnen testen, geremasterd met texturen met hoge resolutie, verbeterde verlichting en moderne bedieningselementen. Degenen die dit spookachtige seizoen op zoek zijn naar horrorspellen, kunnen kiezen voor The Medium, een third-person paranormale game waarmee je gespleten werkelijkheden kunt verkennen.

De 2.5D-games van Assassin’s Creed – die zich afspelen in China, India en Rusland – hebben in de loop der jaren een hoop onzin verzameld. Maar met de toevoegingen aan de PS Plus-gamecatalogus van deze maand kun je ze gratis verkennen en je eigen mening vormen. Wie weet? Misschien houdt het je bezig totdat Assassin’s Creed 3 Remastered en het op de industriële revolutie gebaseerde Assassin’s Creed Syndicate uit 1868 op je systeem worden gedownload.

Degenen die betalen voor de Rs. 849 PS Plus Deluxe-lidmaatschap kan enkele klassiekers aan hun bibliotheek toevoegen, namelijk Castlevania: Lords of Shadow, Ultra Street Fighter IV en de geremasterde versies van Yakuza 3, Yakuza 4 en Yakuza 5, waar je navigeert door Kazama Kiryu’s niet-zo- eenvoudige pensioenregelingen.

PlayStation Plus: India prijzen onthuld voor PS Plus Deluxe, Extra en Essential

Sony onthulde de lijst op zijn PlayStation Blog en onthulde alle nieuwe games die in oktober beschikbaar zijn voor PS Plus Extra- en Deluxe-leden. (PS Plus Deluxe staat in bepaalde markten bekend als PS Plus Premium.) De catalogus van vorige maand bevatte AAA-titels zoals de razendsnelle shooter Deathloop, de in Egypte vertolkte Assassin’s Creed Origins en Watch Dogs 2.

Hier is de volledige lijst met gratis games die in oktober 2022 beschikbaar zijn voor houders van een PlayStation Plus Extra- en Deluxe/Premium-lidmaatschap.

  • Assassin’s Creed Chronicles: India (alleen PS4)
  • Assassin’s Creed Chronicles: Rusland (alleen PS4)
  • Assassin’s Creed III geremasterd (PS4)
  • Assassin’s Creed Syndicate (alleen PS4)

De blogpost vermeldt ook de PS Plus Classics-catalogus, exclusief voor PS Plus Deluxe/Premium-leden. Deze maand komen de eerder genoemde Yakuza-games, Ultra Street Fighter IV, Everyday Shooter en Limbo – de monochrome, side-scrolling puzzelplatformgame.

Eerder onthulde Sony de drie gratis games die deze maand beschikbaar komen voor alle PS Plus-abonnees. Tot 31 oktober kunnen leden van PS Plus Essential en de bovengenoemde hogere abonnementen Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 en Superhot aan hun bibliotheek toevoegen.

PlayStation Plus Deluxe-abonnement begint in India vanaf Rs. 849 per maand, terwijl het Extra-abonnement begint bij Rs. 749 per maand.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.