Xiaomi 13-serie getipt om keramiek, glas, lederen rugopties te krijgen, meer details gelekt

0

De Xiaomi 13-serie zou op 1 december in China debuteren. Het bedrijf stelde het evenement echter een dag voor de lancering uit en moet nog een nieuwe lanceringsdatum voor zijn nieuwe vlaggenschipopstelling onthullen. Xiaomi heeft verschillende belangrijke specificaties van de Xiaomi 13-serie onthuld. Er is bevestigd dat de line-up de standaard Xiaomi 13 en de Xiaomi 13 Pro omvat. Een tipgever heeft nu de afmetingen en het gewicht van deze aankomende handsets onthuld. Bovendien wordt aangenomen dat de Xiaomi 13-serie wordt geleverd met opties voor de achterkant van keramiek, glas en leer.

Volgens een bericht van tipgever Panda is kaal (vertaald) op Weibo, zal de vanille Xiaomi 13 een 6,36-inch full-HD E6 AMOLED-flatscreen hebben. De variant met glazen achterkant zou 152,8 x 71,5 x 7,98 mm meten en ongeveer 189 g wegen. Deze Xiaomi-handset zou ook een variant met leren achterkant kunnen krijgen, die 152,8 x 71,5 x 8,1 mm zou kunnen meten en ongeveer 185 g zou wegen.

Ondertussen wordt de Xiaomi 13 Pro getipt om een ​​6,73-inch 2K E6 AMOLED gebogen display te hebben. Deze aankomende Xiaomi-handset heeft waarschijnlijk een keramische achterkant, die naar verluidt 163 x 74,6 x 8,38 mm meet en ongeveer 229 g weegt. De variant met leren achterkant zou 163 x 74,6 x 8,7 mm kunnen meten en ongeveer 210 g wegen.

De lancering van de Xiaomi 13-serie werd een dag voor de vastgestelde datum uitgesteld. Een nieuwe lanceringsdatum is nog niet bevestigd. Xiaomi heeft echter verschillende belangrijke specificaties van de Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro onthuld. Deze aankomende vlaggenschip-smartphones zullen worden aangedreven door Snapdragon 8 Gen 2 SoC, gekoppeld aan LPDDR5x RAM en UFS 4.0 ingebouwde opslag.

De Xiaomi 13 Pro zal beschikken over een Sony IMX989 1-inch beeldsensor, die is geoptimaliseerd door Leica. Bovendien zullen beide smartphones uit de Xiaomi 13-serie een 75 mm Leica-telelens met een diafragma van f / 2.0 bevatten. Deze smartphones hebben een IP68-classificatie voor stof- en waterbestendigheid.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.