Vrome christenen zijn woedend Lady Gaga’s ‘godslasterlijke’ hit ‘Bloody Mary’ is viraal gegaan dankzij ‘Wednesday’

0

Op dit moment lijkt het erop dat niets anders dan tijd en een andere onvermijdelijke virale TikTok-dans zal stoppen Lady Gaga‘s “Bloody Mary” niet terug omhoog klauwt in de hitlijsten en in de hoofden van iedereen die tijd doorbrengt op het socialemediaplatform. En het is allemaal te danken aan de toch al iconische dansscène van Jenna Ortega in de Netflix-serie Woensdagondanks dat ze geen officiële band hebben.

Natuurlijk bevat het betreffende nummer regelrechte verwijzingen naar religie en de titel zelf kan genoeg zijn om een ​​vrome christen woedend te maken. Christenen op sociale media zijn dus natuurlijk niet bijzonder enthousiast over het nieuw leven inblazen van de diepe snee van 2011, zoals blijkt uit een bericht van een Lady Gaga-fanaccount op Twitter.

Na behoorlijk wat aandacht te hebben getrokken, plaatste de maker van de eerste TikTok Hanna Stephens een vervolgvideo waarin ze de reden verduidelijkte waarom ze ‘Bloody Mary’ als godslasterlijk beschouwt, daarbij verwijzend naar passages uit de Bijbel om haar zaak te verdedigen.

Stephens zegt dat het idee van het refrein om met de handen boven het hoofd te dansen niet het belangrijkste punt van het lied is, maar de implicatie dat Maria Magdalena goddelijk was, en de vriendin van Jezus waar christenen woedend over zouden moeten zijn.

Reacties op Stephens’ Tiktoks variëren van nieuwsgierige christenen die haar vragen om andere populaire liedjes in de context van de Bijbel af te breken, tot regelrechte spot.

Luister aan het eind van de dag naar welke muziek je maar wilt, en leef volgens de gouden regel – wees aardig voor mensen en wees geen eikel – misschien kunnen we op die manier eindelijk allemaal met elkaar opschieten. Hoe je er ook over denkt, de “Bloody Mary”-trein heeft het station goed en wel verlaten en is onlangs ‘s werelds meest geshazamde nummer geworden.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.