Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell is de eerste grote uitbreiding van de indiehit

0

Poncle heeft een nieuw stuk DLC aangekondigd voor Vampire Survivors genaamd Legacy of the Moonspell. Het bevat een gloednieuw level, personages en wapens die spelers kunnen gebruiken.

Hoewel de Steam-pagina de releasedatum van de DLC niet vermeldt, zal deze naar verluidt worden uitgebracht op 15 december en kost $ 1,99. De gloednieuwe stage heet Mount Moonspell, de grootste stage tot nu toe in de game en bevat verschillende omgevingen, waaronder met sneeuw bedekte bergen en een besmet yokai-dorp.

Er zullen in totaal acht nieuwe personages zijn, waarvan er vier al zijn onthuld. Miang Moonspell is de laatste discipel van de Moonspell-clan, Menya Moonspell is een van de weinige overlevende Moonspell-oudsten en Syuuto Moonspell is een verbannen beoefenaar van nieuwe maan-duistere magie. Babi-Onna is teruggekeerd uit de dood om wraak te nemen op demonen en stervelingen.

Wat nieuwe wapens betreft, er zullen er 13 zijn, zoals de Four Seasons-set van orbs, de Silver Wind-staf en een betoverde kimono doordrenkt met een fragment van Babi-Onna’s wraakzuchtige geest genaamd de Mirage Robe.

Vampire Survivors lanceerde vorige maand een nieuw personage en stage als onderdeel van de 1.1-patch en werd in oktober uitgebracht in 1.0.

In IGN’s Vampire Survivors-recensie zeiden we: “Vampire Survivors is uiterlijk eenvoudig, maar blijkt een ongelooflijk diep gat te zijn om in te vallen – hoewel het niet zonder langdurige saaie periodes is wanneer je voorloopt op zijn curve.

Vampire Survivors is beschikbaar op pc en Xbox en maakt ook deel uit van Xbox Game Pass.

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft met andere publicaties gewerkt, zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.