TMC supremo Mamata Banerjee zal waarschijnlijk een vergadering houden om de partijstrategie voor de wintersessie van het parlement uit te stippelen

0

TMC supremo Mamata Banerjee zal waarschijnlijk een vergadering houden
Afbeeldingsbron: PTI/BESTAND TMC supremo Mamata Banerjee zal waarschijnlijk een vergadering houden om de partijstrategie voor de Wintersessie van het Parlement uit te stippelen

Parlement wintersessie: Trinamool Congress (TMC) supremo en West-Bengaalse eerste minister Mamata Banerjee zullen woensdag waarschijnlijk haar partijleiders ontmoeten om de partijstrategie voor de wintersessie van het parlement uit te stippelen.

Volgens rapporten wordt van haar verwacht dat ze partijleiders opdraagt ​​om tijdens de lopende wintersessie pro-mensenkwesties op de vloer van het Huis aan de orde te stellen. De bijeenkomst zal naar verwachting om 15.00 uur plaatsvinden in de residentie van senior TMC-parlementslid Saugata Roy in New Delhi.

Banerjee maakte met name deel uit van de G20-bijeenkomst onder voorzitterschap van premier Narendra Modi op 5 december en bezocht vervolgens Ajmer Sharif de volgende dag samen met haar neef en secretaris-generaal van de partij, Abhishek Banerjee.

De wintersessie begon op 7 december

Hierbij moet worden opgemerkt dat de wintersessie van het parlement op 7 december is begonnen. Volgens rapporten overweegt de regering van de Unie tijdens de sessie minstens 16 nieuwe wetsvoorstellen goed te keuren.

Ondertussen zal de Congrespartij zich waarschijnlijk verzetten tegen drie wetsvoorstellen in de Lok Sabha. Volgens rapporten zal het Congres zich naar verwachting verzetten tegen de wijzigingswet op de biodiversiteit van 2021, de wijzigingswet voor multistatelijke coöperatieve verenigingen en de wijzigingswet voor bosbehoud.

(Met input van bureaus)

LEES OOK: Het Congres zal zich waarschijnlijk verzetten tegen DEZE 3 wetsvoorstellen tijdens de wintersessie van het Parlement

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.