TIME benoemt zijn icoon van het jaar, en de mensen waren het daar roerend mee eens

0

Af en toe komt er een entertainer langs die echt anders is, iemand die de mogelijkheid heeft om de manier waarop het publiek dingen ziet te veranderen, maar wie is zij? Ze is een icoon. Ze is een legende. Ze is het moment. Zij is Michelle Joehoe. De Maleisische actiester en allround badass is uitgeroepen tot TIME’s Icon of the Year en we hebben maar één ding te zeggen. Het wordt verdomme tijd. Is er echt iets dat deze vrouw niet kan?

Het antwoord is trouwens nee. Michelle Yeoh kan alles, en je kunt er niets over zeggen. Ze acteert al sinds de jaren ’80, maar meer dan dat, ze doet sindsdien ook haar eigen stunts. Nu wordt Yeoh eindelijk een steunpilaar van Hollywood met rollen in films als Beschermers van het universum, Gekke rijke Aziatenof de naamloze derde Avatar film.

Als je meer overtuigingskracht nodig hebt, bekijk dan de onderstaande video waarin enkele van de beste vechtscènes van Yeoh door de jaren heen worden beschreven. Toch is haar karakter niet altijd een en al punch-punch, kick-kick geweest. In nieuwe films zoals Alles Overal Alles tegelijkbewijst Michelle Yeoh dat ze niet alleen een actiester is – ze is ook een geweldige dramatische acteur.

Als iemand dit soort erkenning verdient, is het Michelle Yeoh. In een branche die Aziatische acteurs en cultuur net begint te omarmen, spreekt het feit dat TIME haar uit alle mensen heeft gekozen boekdelen over waar entertainment naartoe gaat. Eerlijk gezegd kunnen we geen genoeg van haar krijgen, en aangezien Yeoh zich midden in een carrièrerenaissance bevindt, zijn we gewoon blij dat we achterover kunnen leunen en naar de show kunnen kijken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.