The Witcher: Monster Slayer stopt in 2023, ontslagen worden verwacht

0

De Spokko-studio van CD Projekt Red heeft aangekondigd dat Witcher: Monster Slayer in Pokémon GO-stijl volgend jaar wordt gesloten en dat als gevolg daarvan een aantal personeelsleden zal worden ontslagen.

Aangekondigd in een blogpost, zal The Witcher: Monster Slayer minder dan twee jaar na de release op 21 juli 2021 worden afgesloten, aangezien de game vanaf 30 juni 2023 niet meer kan worden gebruikt.

Spokko zal worden samengevoegd tot CD Projekt Red, waarbij slechts enkele personeelsleden de overstap zullen maken naar de andere ontwikkelingsprojecten.

“Hoewel The Witcher: Monster Slayer een ongelooflijke reis was, voldeed het helaas niet aan onze zakelijke verwachtingen”, zei de ontwikkelaar in een ander bericht. “Na de meest recente verandering van CD Projekt in zijn langetermijnproductstrategie, zijn we van plan om structurele veranderingen in de kapitaalgroep te starten.

“In de toekomst zijn we van plan om Spokko in CD Projekt te rollen, waarbij een deel van het personeel de kans krijgt om zich aan te sluiten bij de kernontwikkelingsprojecten van CD Projekt Red. Tijdens deze overgang zullen er helaas enkele personeelsleden zijn die zullen worden ontslagen. We zullen echter ons best doen om al onze medewerkers die door deze situatie worden getroffen, te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de overgang naar de volgende stap in hun carrière zo gemakkelijk en veilig mogelijk is.”

De game wordt op 31 januari verwijderd uit de App Store van Apple en de Google Play Store. In-game aankopen worden op dezelfde dag verwijderd en daarna worden er geen verdere updates meer uitgebracht, wat betekent dat er geen nieuwe monsters, bepantsering, missies, getimed en dagelijks zijn. taken of gebeurtenissen.

Hoewel dit veel eerder komt, kondigde CD Projekt Red eerder in december aan dat zijn andere Witcher-spin-off, Gwent: The Witcher Card Game, in de toekomst ook beperkte ontwikkelaarsondersteuning zou krijgen. Hoewel de roadmap voor 2023 relatief standaard blijft, zal er in 2024 en daarna geen nieuwe content voor de game worden uitgebracht, hoewel de game online blijft.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.