Tecno Pova 4 met 6000 mAh batterij, MediaTek Helio G99 SoC gelanceerd in India: prijs, specificaties

0

Tecno Pova 4 is woensdag gelanceerd in India. Deze betaalbare smartphone wordt geleverd met een batterij van 6000 mAh die snel opladen van 18 W ondersteunt. Het wordt aangedreven door een MediaTek G99 SoC, gecombineerd met 8 GB RAM. Gebruikers kunnen het beschikbare geheugen ook “uitbreiden” tot 5 GB met behulp van de Virtual RAM-functie. Deze Tecno-smartphone heeft een display met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz en een centraal geplaatste perforatiesleuf voor de selfiecamera. Het beschikt ook over een dubbele camera aan de achterzijde, met als hoogtepunt een hoofdcamera van 50 megapixels.

Tecno Pova 4 prijs in India, beschikbaarheid

De Tecno Pova 4 kost Rs. 11.999 en zal vanaf 13 december in India te koop zijn via Amazon. Deze Tecno-smartphone heeft een enkele 8GB RAM + 128GB ingebouwde opslagvariant. Het wordt geleverd in de kleuren Cryolietblauw en Uranolithgrijs.

Tecno Pova 4 specificaties, functies

Deze smartphone heeft een 6,8-inch scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz en een aanraakfrequentie van 180 Hz. Onder de motorkap zit een MediaTek G99 SoC, gekoppeld aan 8 GB LPDDR4x RAM en 128 GB UFS 2.2-opslag. De opslag aan boord kan ook worden uitgebreid via een microSD-kaart (tot 2 TB).

Voor optiek is de Tecno Pova 4 uitgerust met een 50 megapixel dubbele camera aan de achterzijde met dubbele LED-flitser. Het toestel heeft ook een 8-megapixel selfie-camera aan de voorkant. Het wordt geleverd met functies zoals nachtmodus, videostabilisatie, HDR-modus en meer. Deze smartphone heeft een batterijcapaciteit van 6000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 18 W en omgekeerd opladen van 10 W.

Het heeft een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor en dubbele stereoluidsprekers, verbeterd door DTS Audio-technologie. De Tecno Pova 4 draait op Android 12-gebaseerde HiOS 12.0. De smartphone heeft een IPX2-classificatie voor spatbestendigheid. Het bevat ook Widevine L1-certificering, waardoor gebruikers inhoud in HD-resolutie kunnen streamen. De handset heeft een groot oppervlak met 12 procent verbeterde warmteafvoer dan de vorige generatie Tecno-smartphones, aldus het bedrijf.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Pebble Frost Smartwatch met bellen via Bluetooth, 1,87-inch display gelanceerd in India: details

Aanbevolen video van de dag

Corning lanceert de volgende generatie glas

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.