Sonic Frontiers vernietigt Elden Ring in Game Awards Fanstemming – IGN Daily Fix

0

In de IGN The Daily Fix van vandaag:

Genshin Impact en Sonic Frontiers stormen naar voren in de fanpoll om de winnaar van de Player’s Voice-categorie bij The Game Awards 2022 te bepalen, waarbij ze zowel Elden Ring als God of War: Ragnarok domineren. De stotterproblemen van het Callisto-protocol zijn te wijten aan een “verdomde administratieve fout”, aldus Glen Schofield, CEO van Striking Distance Studios. CD Projekt Red, ontwikkelaar van Cyberpunk 2077, heeft onthuld dat de multiplayer-modus van de game is geschrapt vanwege de turbulente lancering van de game.

Narz heeft het allemaal in de Daily Fix van vandaag!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.