Redmi Note 12 5G-serie India-lancering geplaagd door Xiaomi: alle details

0

De lancering van de Redmi Note 12 5G-serie in India is geplaagd door Xiaomi, waarmee de aanstaande lancering van de smartphone in het land wordt bevestigd. De Chinese fabrikant is begonnen geïnteresseerde gebruikers te vragen zich aan te melden voor verdere waarschuwingen over het apparaat. De Note 12-serie, bestaande uit de Redmi Note 12, de Note 12 Pro en de Note 12 Pro +, onlangs gelanceerd in China en uitgaande van de teaser van Xiaomi, lijken de telefoons in India een soortgelijk ontwerp te hebben. Het bedrijf heeft geen officiële releasedatum voor de Redmi Note 12-serie in India bevestigd, of bevestigd welke telefoons in het land zullen debuteren.

De Xiaomi-teaserpagina vermeldt dat de Redmi Note 12 5G-serie, genaamd “Super Note”, binnenkort verschijnt, met een drievoudig achteruitrijcamera-ontwerp in de promotionele afbeeldingen.

Eerder werd verwacht dat de Note 12 5G-serie in India zou debuteren, omgedoopt tot een Poco-smartphone. Echter, Poco India leidt later Himanshu Tandon geweigerd de geruchten in een tweet. De Xiaomi-teaser bevestigt ook dat de Note 12 5G-serie zijn merknaam in India zal behouden.

De specificaties voor de Note 12 5G-serie India-variant zijn nog niet onthuld, maar als we naar de details van de lancering van de telefoon in China kijken, kunnen we ons vertellen wat we kunnen verwachten. Het topmodel Note 12 Pro+ heeft een primaire camera van 200 megapixels, samen met een ultrabrede lens van 8 megapixels en een macrolens van 2 megapixels.

De Redmi Note 12 Pro+ handset heeft een 120Hz 6,67-inch OLED-scherm dat HDR10+ en Dolby Vision ondersteunt. Het bevat een batterij van 5000 mAh en ondersteunt snel wisselen van 120 W. Zowel de Redmi Note 12 Pro als de Note 12 Pro+ draaien op een MediaTek Dimensity 1080 SoC, terwijl het basismodel Note 12 wordt aangedreven door een Snapdragon 4 Gen 1 SoC. Het is vermeldenswaard dat sommige van deze specificaties kunnen veranderen voor de Indiase modellen.

Naast de drie modellen werd de Note 12-serie gelanceerd in China met twee aangepaste varianten van de Redmi Note 12 Pro+, namelijk de Trend Edition en de Discovery Edition/Explorer Edition, waarvan de laatste ondersteuning bood voor snel opladen van 210 W. De in Beijing gevestigde fabrikant heeft echter nog niet het aantal varianten voor de lancering van de serie in India bevestigd, of dat de speciale edities hun debuut in het land zullen maken.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.