Marvel Contest of Champions – Sabotage At The Mantis House: Champion Reveal Trailer

0

Mantis, meester-krijgskunstenaar en deskundige empaat, voegt zich bij de Marvel Contest of Champions-selectie. Bekijk de onthullingstrailer van Mantis voor de mobiele game om het personage in actie te zien, inclusief moves als Induced Hypersomnia, Emotional Outburst en meer.

Mantis komt op 15 december 2022 aan in Marvel Contest of Champions.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.