KGF-acteur Krishnaji Rao overlijdt na ziekenhuisopname, speelde deze rol in Yash-starrer

0

Kannada-acteur Krishna G Rao
Afbeeldingsbron: TWITTER/@GOVINDPRATAPS12 Krishna G Rao is op 70-jarige leeftijd overleden

KGF-acteur Krishnaji Rao is niet meer. Hij was 70. Een paar dagen geleden kwam het nieuws binnen dat Rao met ernstige gezondheidsproblemen in het ziekenhuis is opgenomen. Nu is hij overleden. In de KGF-film speelde Rao een zeer prominente rol met betrekking tot het verhaal van het hoofdpersonage Rocky Bhai, gespeeld door Yash. Fans op sociale media rouwden om zijn overlijden en herinnerden zich ook zijn rol in de Kannada-kaskraker. Rao’s dialogen in KGF-films bezorgden hem een ​​enorme populariteit.

Krishnaji Rao’s rol in KGF

Krishnaji Rao werkte vele jaren als AD. Zijn rol als blinde man, in de volksmond de ‘KGF-grootvader’ genoemd, kwam met een behoorlijk aantal fluitwaardige dialogen en Rao leverde die met overtuiging. Zijn dialoog in KGF: Hoofdstuk 2, “Laat me u een advies geven. Ga hem niet in de weg staan ​​meneer”, werd erg populair en hij kreeg erkenning voor de rol. Fans van de KGF-franchise hebben ook gerouwd om zijn overlijden op sociale media en Twitter overspoeld met condoleanceberichten.

Lees: Prithviraj Sukumaran sluit zich aan bij Akshay Kumar & Tiger Shroff-starrer ‘Bade Miyan Chote Miyan’

Krishnaji Rao werd gehospitaliseerd

Een paar dagen voor zijn dood werd Krishnaji Rao naar een ziekenhuis gebracht. Hij werd behandeld op de IC voordat zijn toestand verslechterde en hij stierf. Naar verluidt kreeg Rao, nadat hij aan populariteit had gewonnen met de KGF-rol, opeenvolgende aanbiedingen voor werk en was hij constant bezig met fotograferen. Onlangs werd de trailer van zijn aankomende film Nano Narayanappa ook gelanceerd op YouTube en toonde hem als een personage met tien hoofden, zoals Raavan.

Lees: Netflix-titels zetten oplichters Anna Sorokin en Simon Leviev op Google’s meest gezochte mensen van 2022

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.