Jio’s True 5G-service getest op Infinix Hot 20 5G: alle details hier

0

Infinix heeft onlangs zijn Hot 20 5G-smartphone in India gelanceerd. Nu heeft het bedrijf samengewerkt met Jio, een telecomgigant, om True 5G-tests uit te voeren op de 20 5G-smartphone. Deze Infinix-handset is onder verschillende controles geëvalueerd om de levering van een 5G-ervaring in verschillende use-cases van klanten te bevestigen.

Deze laboratoriumtests bevestigden dat de Infinix Hot 20 5G 1,2 Gbps netwerksnelheid kon leveren op het Jio True 5G-netwerk. De smartphone van Infinix wordt geleverd met 12 grote banden om de connectiviteit op verschillende locaties te beheren. Bovendien zullen andere smartphones van Infinix die compatibel zijn met Jio’s 5G-netwerk Infinix Zero 5G, Note 12 5G en Note 12 Pro 5G zijn.

De Infinix Hot 20 5G heeft een 6,6-inch Full HD+ gaming-display met een verversingssnelheid van 120 Hz en een aanraakfrequentie van 180 Hz. De handset wordt aangedreven door de 6nm Dimensity 810 SoC, ondersteund met 4GB RAM (plus 3GB uitbreidbaar virtueel RAM) samen met 64GB opslag die uitbreidbaar is tot 1TB.

Deze smartphone wordt geleverd met een 50 MP dubbele camera aan de achterzijde met dubbele LED-flitser en bevat een 8 MP in-display camera voor selfies en videogesprekken met een enkele LED-flitser. Over de batterij gesproken, het apparaat krijgt een batterij van 5000 mAh die snel opladen van 18 W ondersteunt.

Infinix’s Hot 20 5G is vanaf 9 december verkrijgbaar op Flipkart voor een prijs van 11.999.

Ondertussen is het Infinix Zero 5G 2023-model hier. De smartphone wordt aangedreven door MediaTek Dimensity 1080 5G-processor en is aan de achterkant uitgerust met een 50MP drievoudige camera. Infinix Zero 5G 2023 is uitgerust met een 6,78-inch full HD+ IPS-scherm. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz en biedt een resolutie van 1080 x 2460 pixels. De smartphone wordt aangedreven door MediaTek Dimensity 1080 5G SoC met Arm Mali-G68 MC4 GPU. Het draait op de eigen XOS 12 van het bedrijf, gebaseerd op het Android 12-besturingssysteem.

De Infinix Zero 5G 2023 is een dual-sim-telefoon met 8 GB RAM, dat kan worden uitgebreid tot 5 GB met behulp van de interne opslag. Het toestel biedt 256 GB opslagcapaciteit die verder kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Aan de voorkant van de camera heeft de smartphone een 16MP-camera aan de voorkant voor selfies. Er is ook een dubbele LED-flitser aan de voorkant.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.