James Gunn vernietigt een trol die geen idee heeft hoe vriendjespolitiek werkt

0

Gedurende zijn hele carrière, James Gunn Het is bekend dat hij samenwerkt met een vaste groep medewerkers die vaker wel dan niet gegarandeerd kunnen verschijnen in zijn nieuwste project, wat het ook mag zijn, een gezelschap dat bestaat uit namen als zijn broer Sean Gunn, Nathan Fillion, Steve Agee, Michael Rooker, en natuurlijk zijn vrouw Jennifer Holland.

Het is duidelijk dat Gunn niet de enige filmmaker in de branche is die keer op keer terugkeert naar de casting, maar een ongelukkige trol maakte de fatale fout door nepotisme te huilen in een situatie die de beschuldigingen absoluut niet rechtvaardigt. De sage begon toen de Beschermers van het universum regisseur vierde dat Nederland in 2022 op IMDb’s STARMeter is gekomen.

Dat is op zich al onschuldig genoeg, maar toen iemand de bizarre beslissing nam om te insinueren dat Gunn op de een of andere manier een rol speelde in welke namen gebruikers van de website in de loop van het jaar meer dan anderen hadden gezocht, liet de co-CEO van DC Studios hen achter liggend in een smeulende hoop sociale media na het uitdelen van totale vernietiging.

Het meest zorgwekkende is misschien wel het feit dat de trol in kwestie niet lijkt te begrijpen hoe IMDb eigenlijk werkt, maar het is niet de eerste keer dat Gunn gedwongen wordt om wilde samenzweringstheorieën frontaal aan te pakken. Hij werd tenslotte onlangs beschuldigd van het runnen van een branderaccount, zodat hij enthousiast kan reageren op zijn eigen tweets, wat gek is als je je herinnert hoe vaak hij terugbeet op negatieve meningen en Marvel vs. DC-tribalisme.

Hij is tegenwoordig misschien een hoogvliegende manager, maar Gunn’s Twitter-vinger blijft snel op de loer.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.