Het succes van ‘Woensdag’ katapulteert een 11 jaar oud poplied in de topnummers van Spotify

0

Sinds de langverwachte serie van Tim Burton Woensdag debuteerde op Netflix, het bovennatuurlijke horror-extravaganza heeft danstrends op TikTok aangewakkerd, ster Jenna Ortega in de schijnwerpers gezet en zelfs beter gepresteerd dan het fantasiefenomeen Vreemdere dingen tijdens de eerste week op het platform. Het lijkt er nu op dat de inspiratie en invloed nooit ophoudt met de hitshow die een decennia oud deuntje naar de topnummers van Spotify katapulteert—Lady Gaga‘s pophymne, “Bloody Mary.”

In het weekend werd de eerder genoemde single, die oorspronkelijk al in 2011 werd uitgebracht, weer relevant op Spotify. Volgens de platformstatistieken“Bloody Mary” leek omhooggeschoten naar de top van de hitlijsten van de service, met het nummer dat debuteerde in de Top 40 van Global Top Songs op Spotify, met gebruikers die het nummer de afgelopen dagen meer dan 2 miljoen keer hebben gestreamd.

Hoewel het gedenkwaardige poplied ongetwijfeld een icoon op zich is, is de bron van hedendaags succes te danken aan Woensdag vanaf nu een van de meest populaire shows op het platform worden. Nu de hit wordt gebruikt in een recente virale trend op TikTok, waar Lady Gaga zelf zelfs op haar eigen persoonlijke account aan deelnam, lijkt het erop dat “Bloody Mary” een soortgelijk succes volgt als Kate Bush’s “Running Up That Hill” in de nasleep van Vreemde dingen 4.

Het valt nog te bezien of we nog een Gaga-nummer zullen horen in een mogelijk tweede seizoen van Burton’s serie. Wie weet? Misschien maakt Gaga zelf een speciale cameo in een toekomstige aflevering. De tijd zal het leren.

Voor nu, Woensdag is beschikbaar om te streamen op Netflix.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.