Het aantal Starfield Dialogues is vier keer zo hoog als dat van Skyrim, Persuasion System Returns

0

Het aantal dialogen van Starfield is meer dan vier keer zo hoog als dat van The Elder Scrolls V: Skyrim. Bethesda heeft een interview met regisseur Todd Howard laten vallen, waarin enkele van de vragen worden beantwoord die fans hadden over de aankomende space-set RPG – met name het dialoogsysteem. Howard onthulde dat Starfield 250.000 regels dialoog had gepasseerd, waarbij NPC’s volgens de toon geëmotioneerd waren. Ter vergelijking: de veelgeprezen Skyrim heeft 60.000 regels dialoog. Howard hintte ook naar de terugkeer van Persuasion, een veelvoorkomend gespreksmiddel dat te zien is in de klassieke Fallout- en The Elder Scrolls-titels. Starfield staat gepland voor begin 2023 voor pc en Xbox Series S/X.

Bethesda-games staan ​​bekend om hun dialoogsysteem, waardoor je kunt kiezen tussen keuzes, die op hun beurt de kijk van een NPC op je personage beïnvloeden. Fallout 3 maakt bijvoorbeeld gebruik van je eigenschappen Charisma en Geluk om te bepalen of je slaagt in een spraakgebeurtenis. Hoe hoger het charisma, hoe groter de kans dat je situaties soepel kunt uitpraten. Met Starfield beweert Howard dat een vergelijkbare Persuasion-functie de kern van gesprekken zal zijn. Spelers zullen punten moeten uitgeven om een ​​voorsprong te krijgen en NPC’s te overtuigen voor bepaalde gunsten.

De Starfield-dialoogkeuzes zijn ingedeeld in een vergelijkbaar formaat als Fallout 3, waar je door een lijst bladert – alleen deze keer is er een puntensysteem aan verbonden. Het nu niet-vermelde interview bevat een spraakuitdaging, waarbij de +1-optie passief is en +5 neigt naar een agressieve benadering. Met Starfield merkt Howard op dat hij voor een klassieke Bethesda-benadering gaat, waarbij je de gezichtsuitdrukkingen van de personages in de eerste persoon kunt beoordelen en geschikte dialogen kunt kiezen. “De reikwijdte van het spel, de hoeveelheid inhoud die we maken, is iets meer dan we eerder hebben gedaan, in termen van zoektocht en dat soort dingen”, legt Howard uit in de video. Zoals eerder vermeld, heeft Starfield de 250.000 regels dialoog gepasseerd, het dubbele van Fallout 4 (111.000) en 4x die van Skyrim (60.000).

Howard noemde ook kort het karaktereigenschappensysteem van Starfield, dat tijdens het spel kan worden gewijzigd. Elke eigenschap heeft een negatief effect, dat kan worden geëlimineerd door missies te voltooien. Hierdoor kunnen Starfield-spelers groeien en experimenteren met hun avatar, in plaats van hun reis opnieuw te beginnen. “Elk van hen is zoiets – je kunt het oplossen, dat verwijdert de hele eigenschap voor de rest van je playthrough”, voegde hij eraan toe.

Starfield markeert het eerste nieuwe universum van Bethesda in 25 jaar en neemt spelers mee op een futuristische reis terwijl ze de 2330 ruimte, de planeten en de bewoners verkennen. Na een bescheiden begin als ruimtemijnwerker, zal de speler zich aansluiten bij Constellation – de laatste groep ruimteverkenners die op zoek zijn naar zeldzame artefacten in de melkweg.

Een gameplay-trailer van Starfield uit juni onthulde dat Starfield meer dan duizend verkenbare planeten zou bevatten, van dor land tot plaatsen met bijzondere dieren in het wild. Het trekt in zekere zin zware parallellen met No Man’s Sky, waardoor je ruimtevaartuigen kunt upgraden, grondstoffen kunt delven en door de verre uithoeken van de melkweg kunt reizen.

Starfield staat gepland voor begin 2023 op pc en Xbox Series S/X. Geen PlayStation-release sinds Microsoft Bethesda vorig jaar overnam, in een deal van $ 7,5 miljard (ongeveer Rs. 61.791 crore), waardoor het een exclusieve console is.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.