Het 4e vervolg op een spin-off van het vervolg op een remake schraapt de streamingbarrel

0

Als je ooit iemand hoort die het oneens is met het gevoel dat Hollywood van weinig dingen meer geniet dan een geldkoe melken voor elke druppel die erin zit, dan hoef je ze alleen maar in de richting van De Schorpioenkoning: Boek der Zielen om de stelling te weerleggen.

In wezen is het zwaarden-en-tovenavontuur uit 2018 het vierde vervolg op het originele voertuig met Dwayne Johnson in de hoofdrol, een spin-off van De mummie keert terugwaarbij de film van Stephen Sommers natuurlijk het vervolg is op zijn generaties geliefde origineel, zelf een remake van de klassieke Universal Monsters-kliek van wezens.

The-Scorpion-King-Book-of-Souls
via universeel

Johnson is momenteel zelfs een remake aan het ontwikkelen, dus wanneer die versie van De Schorpioenkoning landt, zal het staan ​​als de herstart van de spin-off van het vervolg naar remake, dat vier eigen sequels kreeg die slechts zeer zwak met elkaar verbonden waren. Dat is genoeg om je hoofd zo snel te laten tollen dat het je schouders helemaal verlaat, maar de uitgestrekte saga is duidelijk niet zonder fans.

Per FlixPatrol, boek der zielen is nogal onverklaarbaar een van de Top 10 van meest bekeken films op de Hulu-hitlijsten geworden, met Zach McGowan als Mathayus, de titelrol die voorheen werd bewoond door The Rock, Michael Copon en Victor Webster – van wie de laatste was de enige persoon die de rol twee keer speelt.

We kunnen begrijpen dat mensen als Spider-Man, Batman, Superman en James Bond van generatie op generatie worden doorgegeven, maar de hoofdrolspeler van De Schorpioenkoning franchise waarvan veel mensen waarschijnlijk geen idee hadden dat het zelfs maar uit vijf hoofdstukken bestond, lijkt de zaken net iets te pushen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.