Gameplay-onthulling Star Wars Jedi: Survivor bevestigd voor The Game Awards 2022, slechts enkele uren na lek op releasedatum

0

Star Wars Jedi: Survivor krijgt een gameplay-onthulling tijdens The Game Awards 2022. Het nieuws komt na een lek op de releasedatum, eind maandag, waar een Steam-paginalijst suggereerde dat het langverwachte galaxy-spawning-avontuur op 15 maart 2023 zou vallen. De pagina, samen met de beschrijving, werd uiteindelijk verwijderd, maar kort daarna bevestigde EA een showcase op de prijsuitreiking van Geoff Keighley met een gloednieuw kunstwerk met terugkerende sterren Cal Kestis (Cameron Monaghan) en zijn droid BD-1. De Game Awards 2022 staan ​​gepland voor vrijdag 9 december om 6:00 uur IST.

“Ik wil niet te veel details verklappen voorafgaand aan de show, maar ik kan wel zeggen dat het de eerste keer zal zijn dat [developer] Respawn zal de game in actie aan de wereld laten zien, dus fans hebben veel om naar uit te kijken”, vertelde Geoff Keighley, gastheer en bedenker van The Game Awards aan Variety.

“We werken op dit moment al bijna zes maanden samen met Respawn en EA.” Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen in Fallen Order, met onze hoofdrolspeler Kestis, nog steeds op de vlucht voor het rijk, terwijl hij het gewicht draagt ​​van een van de laatst overgebleven Jedi in de melkweg. Afgaande op de korte beschrijving en tags op Steam, kunnen spelers een vergelijkbare gameplay verwachten, waarbij je inkomende projectielen afweert, over obstakels heen rent en deelneemt aan lichtzwaardgevechten, met een moeilijkheidsgraad die lijkt op een zielenachtige titel.

Star Wars Jedi: Survivor’s Steam-pagina werd kort gevuld met nieuwe details – zoals opgemerkt door Wario64 op Twitter — inclusief een lanceringsdatum. De legitimiteit wordt versterkt door een rapport van vorige maand, waarin werd gesuggereerd dat EA ernaar streefde om in maart 2023 een groot IP uit te brengen.

In de presentatie van de financiële resultaten over het tweede kwartaal somde de uitgever de titels op die hij voor het einde van het fiscale jaar 2023 wilde uitbrengen. Onder hen werd in het Q4-segment een “Major IP” beschreven die vóór 31 maart zou arriveren, waarbij het bedrijf de onthulling wilde uitstellen tot veel dichter bij de lancering. EA had eerder bevestigd dat Star Wars Jedi: Survivor gepland stond voor een release in 2023, en dit nieuwe lek op 15 maart komt daarmee overeen.

Het Star Wars Jedi: Survivor-lek bevatte een aantal belangrijke onthullingen, met vermelding van de terugkeer van het filmische vechtsysteem en de mogelijkheid om “nieuwe planeten en bekende grenzen te ontdekken” in de melkweg. “Beheers nieuwe vaardigheden, uitrusting en vaardigheden die de manieren waarop je verkent, vecht en ronddwaalt zullen verbeteren”, luidt de vermeende screenshot. De nu verwijderde DLC bevatte enkele pre-orderbonussen: een Hermit-outfit, een Hermit-lichtzwaardset en een verbrandingsblaster-set voor de Standard Edition. Pre-ordering van de duurdere Deluxe Edition leverde twee cosmetische pakketten op – “The Galactic Hero” en “The New Hero” – die beide een BD-1 droid-cosmetica in de mix bevatten. In het lek werden ook pc-systeemvereisten onthuld.

Als blijkt dat je gelijk hebt, komt Star Wars Jedi: Survivor op 15 maart 2023 uit voor pc, PS5 en Xbox Series S/X. Zoals eerder vermeld, gaat de gameplay-onthulling live tijdens The Game Awards 2022, die begint op 9 december om 6.00 uur IST / 8 december om 16.30 uur PT.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.