Een aankomend griezelig spel wordt toegevoegd aan een duo op de A-lijst terwijl een tot nadenken stemmend ‘woensdag’-debat oorlog ontketent

0

Happy Taco Tuesday, angst (en taco!) Liefhebbers. Het is inmiddels algemeen bekend dat Kerstmis momenteel het gesprek van de dag is, maar dat betekent niet dat het spookachtige rijk gedwongen is op de achterbank te gaan zitten. Het is eigenlijk alleen het tegenovergestelde, met een hele reeks oogverblindende updates in ieders favoriete genre. Nou ja, bijna iedereen. En als het vandaag dagelijks is verschrikking samenvatting hier bij We Got This Covered enige indicatie is, dan is het veilig om te zeggen dat de komende maanden veel krantenkoppen in de horrorwereld zullen opleveren. Vanaf vandaag is bevestigd dat een intrigerend duo gehecht is aan een aankomend horrorspel terwijl het interessant is Woensdag debat heeft schijnbaar de pot geroerd.

Dus neem een ​​pauze van het boeken van je feestbus voor kerstavond en volg ons terwijl we duiken in de nieuwste updates in de horrorstroomlijn.

Zijn David Harbor en Jodie Comer de volgende grote spelers in horror?

david haven
Roy Rochlin/Getty Images

Eerder vandaag werd aangekondigd dat de horror-gamingwereld stormenderhand zal worden veroverd met de aanstaande opname van een dynamisch duo – en dat is nog zacht uitgedrukt. In een recent interview, Vreemdere dingen ster David Harbor onthulde dat hij en Eva vermoorden megaster Jodie Comer zal de hoofdrol spelen in een intrigerende horrorgame, die naar verwachting in 2023 uitkomt. En hoewel het duo niet de eerste was die op ieders radar verscheen, is de samenwerking tussen twee van de grootste sterren in de entertainmentwereld zeker genoeg om hebben gamers zin in de toekomst. Details over de game zijn geheim gehouden, maar we hebben tenminste de kennis over onze leidende sterren. Op naar 2023!

Een ondergewaardeerd juweeltje uit het genre krijgt eindelijk de erkenning die het verdient

de geliefden
Afbeelding via Madman Films

Een van de meest intrigerende aspecten van het horrorgenre is het vermogen om over het hoofd geziene meesterwerken te produceren die vaak worden achtergelaten ten gunste van blockbuster-projecten. Dit was precies het geval met 2009’s De geliefden, dat een huiveringwekkend uitgangspunt presenteert dat eindelijk de lof krijgt die het verdient. Natuurlijk gebeurt de lof op de subreddit r/horror, waar Redditors vaak enthousiast zijn over enkele van de meest onderschatte films in de lange en uitgestrekte geschiedenis van het genre. Met het bizarre plot, de griezelige karakters en sinistere sequenties van de film, is het veilig om dat te zeggen De geliefden is zeker een aanrader.

Sommige fans zijn de duidelijke “verzending” beu geworden Woensdag

woensdag dansscène
Afbeelding via Netflix

Terwijl Tim Burton altijd populair is Woensdag serie heeft behoorlijk wat kritiek gekregen, misschien is geen andere kritiek duidelijker geworden dan de ergernis van “verzending” voor Woensdag‘s jongere personages. In een recente Reddit-thread debatteerde een overvloed aan commentatoren over de vraag of medefans die woensdag met andere personages verzenden, belangrijke plotpunten in de serie wegnemen. Zoals verwacht waren sommigen het eens met de oorspronkelijke mening van OP, terwijl andere gebruikers volhielden dat een dergelijk concept te verwachten is in een serie over tieners. Deze kan alle kanten op, mensen.

Glijd morgen terug, gamers, voor nog een frisse horrorronde.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.