Aussie Deals: 8 Buck PS Hits, de helft van FIFA 23 en GT7, wissel AAA’s voor $ 59!

0

Welkom bij een Hump Day vol krankzinnige deals en interessante ontwikkelingen. Ten eerste, Assassin’s Creed Valhalla heeft Tenslotte viel Steam binnen, dus zorg ervoor dat je het plundert (voor 65% korting) als dat je favoriete klant is. Dat moet ook worden opgemerkt Elden ring krijgt morgen een gratis Colosseum-arena, dus het is een goed moment om te investeren in een korting van 26% hier.

Deze dag in gaming

TLoZ: Twilightprinses (Wii) uitgebracht, 2006. Moderne afstammeling
Rood staal (Wii) uitgebracht, 2006.
DiRT: Rally (pc) uitgebracht, 2015. Vervolg
Super Smash Bros.Ultimate (NS) uitgebracht, 2018. Begrijp het

Inhoudsopgave

  • Nintendo-schakelaar
  • PC
  • Xbox
  • Speel station

Opmerkelijke verkopen voor Nintendo Switch

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Koop goedkoop voor pc

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Spannende aanbiedingen voor XO/XS

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Productbesparingen voor PS4/PS5

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals wrangler. Hij speelt op belachelijke moeilijkheden door YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.