Apple introduceert nieuwe karaokefunctie: alles wat je moet weten

0

Het in Cupertino gevestigde Apple heeft een nieuwe karaokefunctie toegevoegd aan zijn Apple-muziek. Voortbouwend op een real-time songtekstervaring, is “Apple Music Sing” een karaoke-achtige modus die is geïntegreerd in Apple Music. Hiermee kunnen gebruikers meezingen met miljoenen nummers met instelbare zang zodat ze zichzelf kunnen horen zingen.

Volgens het bedrijf wordt de Apple Music Sing-modus later deze maand wereldwijd vrijgegeven voor alle Apple Music-abonnees op apparaten zoals iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K.

“De songtekstervaring van Apple Music is consequent een van de meest populaire functies van onze service”, zegt Oliver Schusser, Vice President van Apple Music en Beats, Apple.

“We weten al dat onze gebruikers over de hele wereld graag meezingen met hun favoriete nummers, dus we wilden dit aanbod nog verder ontwikkelen om nog meer betrokkenheid bij muziek door middel van zang mogelijk te maken. Het is echt heel leuk, onze klanten zullen het geweldig vinden,” voegde Schusser toe.

Volgens het bedrijf biedt deze nieuwe modus in karaokestijl functies zoals instelbare zang, achtergrondzang, een duetweergave en realtime songteksten.

Kort na de lancering van Sing zal het in Cupertino gevestigde bedrijf meer dan 50 vergelijkende afspeellijsten toevoegen. Deze zullen epische karaokeliedjes, duetten, refreinen en anthems bevatten die over de hele wereld populair zijn.

Interessant is dat gebruikers kunnen meezingen met meer dan miljoenen nummers met geanimeerde songteksten en verschillende vocalisten kunnen uitnodigen om aan weerszijden van het scherm te verschijnen met de duetweergave.

Ondertussen zal Apple Inc, om de afhankelijkheid van productie in Azië te verminderen, nu chips gaan bouwen in de VS, bevestigde CEO Tim Cook woensdag. Cook kondigde op Twitter aan: “Apple-silicium ontgrendelt een nieuw prestatieniveau voor onze gebruikers. En binnenkort kunnen veel van deze chips worden gestempeld als Made in America.” De iPhone-maker gaat voor het eerst in bijna tien jaar chips bouwen in de VS. Cook zei dat Apple zijn relatie met TSMC, dat al chips produceert voor de iPhone-maker, zal uitbreiden. De fabriek, die volgens planning in 2024 operationeel moet zijn, zal een geavanceerdere chip maken dan aanvankelijk was aangekondigd.

TSMC, ‘s werelds grootste contractchipmaker, is een toonaangevende leverancier van grote Amerikaanse hardwarefabrikanten. De financiering van $ 40 miljard voor de twee faciliteiten is de grootste investering van het bedrijf buiten Taiwan.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.