Voorafgaand aan de militaire indiensttreding van BTS Jin volgende week, geeft BigHit een officiële verklaring af | Lees hier

0

BTS Jin militaire dienstneming
Afbeeldingsbron: TWITTER/KPOPERS_FAMILY BTS Jin

BTS Jin begint binnenkort aan zijn dienstplicht. De K-popartiest begint naar verluidt op 13 december aan zijn verplichte militaire dienst. Voordat hij in dienst treedt, zijn BTS-fans in een crisis. Ze hebben hem emotionele berichten gestuurd en beloofd de Zuid-Koreaanse ster bij zijn terugkeer te steunen. Te midden hiervan beweerden verschillende rapporten dat er een evenement zal zijn waar Kim Seokjin met fans zal communiceren en afscheid zal nemen voordat hij aan zijn bijna 2 jaar durende militaire dienst begint.

Bih Hit, het bedrijf dat Jin en de superband beheert, heeft deze rapporten echter vernietigd en een verklaring vrijgegeven op Weverse, een Koreaans platform voor sociale media, waarin staat dat een dergelijk evenement niet zal worden gehouden. De verklaring werd op Twitter geplaatst door een aantal fanaccounts. Dit is wat de verklaring luidt:

Hallo,

Dit is BIGHIT-MUZIEK.

We willen je bedanken voor je voortdurende steun aan BTS en willen je graag op de hoogte houden van Jin’s aanstaande indiensttreding bij het leger.

Jin zal zijn vereiste tijd bij het leger vervullen door dienst te nemen in het leger. Houd er rekening mee dat we op de dag van zijn aanwerving geen enkel officieel evenement zullen houden.

De toegangsceremonie is een tijd die alleen door militair personeel en hun families mag worden waargenomen. Om eventuele problemen door drukte te voorkomen, vragen we fans om de site niet te bezoeken. In plaats daarvan vragen we u om uw hartverwarmende woorden van steun en afscheid in uw hart te bewaren.

We raden je ook aan om geen nadelige gevolgen te ondervinden van het illegaal kopen van ongeautoriseerde tours of productpakketten met IP van artiesten. Ons bedrijf zal de nodige maatregelen nemen tegen pogingen tot commerciële activiteiten waarbij ongeoorloofd gebruik wordt gemaakt van dergelijke IP.

We vragen om uw voortdurende liefde en steun voor Jin totdat hij zijn militaire dienst beëindigt en terugkomt. Ons bedrijf zal er ook naar streven om in deze tijd alle ondersteuning te bieden die hij nodig heeft.

Dank je.

Eerder werd door hun managementbureau gedeeld dat alle zeven leden van de populaire Zuid-Koreaanse muziekgroep BTS ernaar uitkijken hun militaire dienst te vervullen, waarbij het oudste lid Jin eind december het proces in gang zet.

In Zuid-Korea moeten alle valide mannen ongeveer twee jaar in het leger dienen. In een verklaring op het fancommunityforum Weverse, zei het managementbedrijf van de band, BigHit Music, dat het septet rond 2025 hoopt weer bij elkaar te komen als een eenheid na hun dienstverbintenis.

Volgens het bedrijf zijn andere leden – RM, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook – van plan om hun militaire dienst uit te voeren op basis van hun eigen individuele plannen.

De groep, die in 2013 debuteerde, heeft momenteel een pauze als een eenheid waarbij elk van de leden soloprojecten nastreeft.
Ze hadden hun pauze in juni van dit jaar aangekondigd.

Mis deze niet:

Imlie’s Shivani Rana aka Hetal Yadav’s auto geramd door vrachtwagen; actrice deelt details van eng ongeluk

In PICS: Divya Agarwal verloofd met Apurva Padgaonkar maanden na breuk met Varun Sood

Deepika Padukone onthult FIFA World Cup-trofee tijdens finales, actrice meldde dat ze naar Qatar zou vliegen

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.