Toe Jam en Earl Movie Adaptation is Hollywood’s diepste videogame-aantrekkingskracht tot nu toe

0

Er komt nog een andere videogame-naar-film-aanpassing aan, en deze keer is het het funky ruimtevarende duo ToeJam & Earl die de sterbehandeling krijgt.

Volgens De Hollywood-reporter, maakt de retro-actieserie ToeJam & Earl uit de jaren 90 zijn filmdebuut in een project van Amazon Studios, Story Kitchen en Unanimous Media van NBA-ster Stephen Curry. Wat het script betreft, zijn Hotel Transylvania 4-schrijvers Amos Vernon en Nunzio aan boord voor het scenario.

Curry en Erick Peyton van Unanimous Media zullen de film ToeJam & Earl produceren, samen met Dan Jevons en Dmitri M. Johnson van Sonic the Hedgehog. Naast het vroege talent van de film, deelde The Hollywood Reporter ook de synopsis van de film van ToeJam & Earl:

“De aarde, zo vertellen hun legendes, is het paradijs waar de muziek vandaan kwam die hun cultuur creëerde. Helaas voor onze helden vernielen ze niet alleen hun schip, maar ontdekken ze ook dat de aarde… nou ja, niet de haven is die ze verwachtten. Maar de muziek – dat deel was waar. Dus begint hun zoektocht om zoveel mogelijk van die muziek te vinden in de hoop hun planeet te redden, en misschien ook de onze. “

In ieder geval uit een kort overzicht klinkt het alsof de stukjes van wat fans zich misschien herinneren van de schurkenstaten er zijn – maar we zullen moeten afwachten of het buitenaardse paar van maker Greg Johnson de hypergestileerde kunst van de serie deelt en funky beats in de film.

Voorlopig zijn de details over hoe Amazon en zijn partners ToeJam en Earl tot leven zullen brengen mager. Op Twitter gaf schrijver Will Landman (American Gods, Pandora) echter commentaar op een andere animatieshow van ToeJam & Earl die “nergens heen ging” van jaren geleden.

Hoewel de animatieserie van Landman met de makers van ToeJam & Earl dat misschien niet heeft gescoord “zoete streaming gelden“klinken ze wat hoopvol over de toekomst. In a vervolg tweetvoegde Landman eraan toe: “Misschien als de film succesvol is, laten ze @ToejamGreg en ik de animatieshow maken waar we een paar jaar geleden mee bezig waren.”

Hollywood lijkt de laatste tijd niet te stoppen met het in de rij zetten van aanpassingen aan videogames. Aan de filmkant voegen de buitenaardse helden die populair zijn geworden door hun Sega-tijdperk zich bij de andere franchises van de uitgever, zoals Sonic, Space Channel 5 en Streets of Rage. Televisie is ook in opmars, met series als The Last of Us die binnenkort debuteren en een mogelijke Mass Effect-show op komst is.

Andrea Shearon is een freelance bijdrager voor IGN voor games en entertainment. Ze heeft verschillende hoeden gedragen tijdens haar zevenjarige carrière in de gamesindustrie, met bylines op Fanbyte, USA Today’s FTW, TheGamer, VG247 en RPG Site. Vind haar op Twitter (@Maajora) of de Materia Possessions-podcast die praat over FFXIV, RPG’s en alle series met gigantische robots.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.