Spider-Man: Miles Morales pc-releasedatum vastgesteld op 18 november, systeemvereisten onthuld

0

Spider-Man: Miles Morales komt volgende maand naar pc en daarmee heeft Sony de nieuwe functies en systeemvereisten voor hetzelfde onthuld. Ontwikkelaars Insomniac Games en Nixxes Software werken opnieuw samen om de PlayStation-exclusieve titel op 18 november 2022 naar pc te brengen. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales op pc wordt geleverd met Nvidia’s DLSS 3-technologie om de hoogste framerates te garanderen, hoewel het is beperkt tot de nieuwe RTX-40-serie grafische kaarten. Spider-Man: Miles Morales is nu beschikbaar voor pre-order op Steam en de Epic Games Store voor Rs. 3.299.

Spider-Man: Miles Morales PC nieuwe functies

Net als de pc-versie van Spider-Man Remastered, beschikt Spider-Man Miles Morales over een hele reeks verbeteringen, aanpasbare instellingen en ondersteuning voor hardwareconfiguraties. Om te beginnen maakt de pc-versie ontgrendelde framerates mogelijk, naast ondersteuning voor ultrabrede schermen variërend van 21: 9, 32: 9 en zelfs 48: 9 voor setups met drie monitoren. Ondersteuning voor Nvidia’s DLSS 3 is deze keer een grote gimmick, met Nvidia Reflex-technologie om een ​​lage latentie te garanderen. Dit komt natuurlijk met ray-traced schaduwen en reflecties – een kenmerkende eigenschap in alle PlayStation-naar-pc-poorten. “–nieuw toegevoegde ray-traced schaduwen voor buitenlicht dat wordt geworpen door de zon en de maan. Dit maakt realistische schaduwen mogelijk met natuurlijke gradiënten in zachtheid en verbetert de visuele getrouwheid van Marvel’s New York nog meer”, aldus de blog.

Het grafische menu van Spider-Man: Miles Morales bevat verschillende aanpasbare opties, waaronder kwaliteitsvoorinstellingen, texturen, detailniveau, gezichtsveld en menigtedichtheid – een belangrijk hulpmiddel dat helpt bij het verkrijgen van extra frames. Ondersteuning voor de DualSense-controllers van PS5 is ook aanwezig, met haptische feedback en adaptieve triggers ingeschakeld op een bekabelde USB-verbinding.

Spider-Man: Miles Morales pc-systeemvereisten

De lijst met pc-systeemvereisten is afkomstig van een PlayStation-blogpost, met als algemene vereisten Windows 10 64-bit, DirectX 12 en ten minste 75 GB gratis opslagruimte op een SSD.

Spider-Man: Miles Morales minimale pc-vereisten

 • Processor (CPU): Intel Core i3-4160 of AMD-equivalent
 • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 950 of AMD-equivalent
 • Werkgeheugen: 8 GB
 • Resolutie: 1.280 x 720 pixels bij 30 fps

Spider-Man: Miles Morales aanbevolen pc-vereisten

 • Processor (CPU): Intel Core i5-4670 of AMD Ryzen 5 1600
 • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1060 6GB of AMD Radeon RX 580
 • Werkgeheugen: 16 GB
 • Resolutie: 1.920 x 1.080 pixels bij 60 fps

Spider-Man: Miles Morales zeer hoge pc-vereisten

 • Processor (CPU): Intel Core i5-11400 of AMD Ryzen 5 3600
 • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce RTX 3070 of AMD Radeon RX 6900 XT
 • Werkgeheugen: 16 GB
 • Resolutie: 4K bij 60 fps

Spider-Man: Miles Morales ‘geweldige ray tracing’ pc-vereisten

 • Processor (CPU): Intel Core i5-11600K of AMD Ryzen 7 3700X
 • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce RTX 3070 of AMD Radeon RX 6900 XT
 • Werkgeheugen: 16 GB
 • Resolutie: 1.440p bij 60 fps (4K bij 30 fps)

Spider-Man: Miles Morales ‘ultieme ray tracing’ pc-vereisten

 • Processor (CPU): Intel Core i7-12700K of AMD Ryzen 9 5900X
 • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce RTX 3080 of AMD Radeon RX 6950 XT
 • RAM-geheugen: 32GB
 • Resolutie: 4K bij 60 fps

Spider-Man: Miles Morales PC pre-order prijs en bonussen

Pre-orders voor de pc-versie van Spider-Man: Miles Morales zijn nu live, en daarmee komen bonus in-game items. Spelers worden beloond met vroege ontgrendelingen voor twee Spider-Man-pakken — TRACK Suit en Into the Spider-Verse Suit, uit de animatiefilm uit 2018. Je krijgt ook een voorsprong met vroege toegang tot de Gravity Wall-gadget en 3 vaardigheidspunten om je personage te upgraden.

Zoals hierboven vermeld, kost Spider-Man: Miles Morales Rs. 3.299 in Steam en Epic Games Store. Er is slechts één editie voor deze game en deze wordt op 18 november op pc gelanceerd.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.