Ryze Hendricks verandert het beste nummer van Mariah Carey in een gangster rapnummer

0

Ben je het beu om naar te luisteren Maria Carey en Michael Bublé keer op keer deze kerstperiode? Wil je iets intensers om de vakantiegeest van dit jaar op te wekken, wetende dat je de bijeenkomst van dit jaar niet kunt betalen vanwege inflatie? Misschien dit TikTok video waarin deze muziekartiest iconische kerstmelodieën opnieuw maakte met meer, laten we zeggen, intense teksten, om de volgende generatie kerstmuziekliefhebbers aan te spreken.

TikTok-gebruiker en rapper Ryze Hendricks heeft een aantal video’s uitgebracht waarin hij kerstmuziek leuker dan ooit probeerde te maken. In zijn eerste video hergebruikte hij dezelfde melodie van ‘All I Want For Christmas Is You’, maar veranderde hij alle teksten in een gewelddadig gangsterrapnummer. En om de een of andere reden werkte het.

Hendricks bracht een vervolgvideo uit als onderdeel van zijn serie “Deze teksten kwamen niet overeen met de beat”. Deze keer voegde de rapper rapteksten toe aan ‘Jingle Bell Rock’. Helaas kwam deze video niet zo hard aan in vergelijking met de eerste video, maar er was tenminste een poging. Misschien had zijn producer gelijk, rappers kunnen niet altijd “op beats als deze” rappen.

Fans die de video zagen, vonden het erg aanstekelijk, en sommigen vonden deze nummers ‘herkenbaar’. Misschien moeten artiesten kerstrapmuziek produceren om Carey in haar eigen spel te verslaan. Als Lin-Manuel Miranda broadway interessant kan maken door rapteksten toe te voegen, waarom zou hij dan niet hetzelfde doen met populaire feestliedjes?

Gelukkig voor rap- en kerstfans is zijn vertolking van ‘All I Want For Christmas’ en ‘Jingle Bell Rock’ (nu getiteld ‘Jingle Bells Loading Shells’) nu beschikbaar op Spotify. Dus als je het beu bent om naar Carey te luisteren tijdens de feestdagen, dan is Hendricks’ rapversie van het iconische kerstnummer misschien iets voor jou.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.