Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered – Officiële lanceringstrailer

0

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered, een remaster van de PlayStation 2-remake uit 2005, is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam en mobiel. Bekijk de lanceringstrailer.

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered biedt verbeterde HD-graphics, nieuwe speelbare personages, eindbazen, talloze verbeteringen om de speelbaarheid te verbeteren en meer.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.