Ram Setu The Run: Akshay Kumar Movie wordt Endless Runner Mobile Game voor Android, iOS

0

Ram Setu heb net een officieel mobiel spel gekregen. In een samenwerking tussen nCore Games en Amazon Prime Video heeft de door Akshay Kumar geleide actie-avonturenfilm een ​​eindeloze runner-game gekregen. Ram Setu: The Run komt van de in Mumbai gevestigde ontwikkelaar Dot9 Games, met lokale split-screen multiplayer, filmische elementen en filmische beelden geïnspireerd op de aankomende film – die op 25 oktober in de bioscoop verschijnt. Ram Setu: The Run kan nu gratis worden gedownload op Android- en iOS-apparaten.

De nieuwste mobiele game van nCore bevat traditionele eindeloze runner-elementen, met obstakels waar je doorheen moet springen of rollen. Ram Setu: The Run haalt inspiratie uit de film om draaiende messen, explosieve vaten en vrachtwagens toe te voegen die vanaf de zijkanten inslaan, waardoor spelers worden aangespoord om hun strategie te veranderen. Dit draagt ​​​​bij aan de willekeurige schurken die binnenkomen, die kunnen worden uitgeschakeld door een neerwaartse veeg te timen – waardoor je personage een vliegende trapaanval krijgt. Spelers kunnen kiezen tussen de drie hoofdrollen van Dr. Aryan Kulshrestha (Akshay Kumar), Sandra (Jacqueline Fernandez) of AP (Satyadev Kancharana). De laatste twee kunnen worden ontgrendeld met goud verdiend via playthrough.

De mechanica is geïnspireerd op titels als Temple Run, het toevoegen van magneten voor eenvoudig plukken, een schild en scorevermenigvuldigers. Elk van de drie personages kan worden geüpgraded voor zwaardere runs in de toekomst en kan worden gekleed in winddichte uitrusting. De laatste kan worden gekocht met diamanten, een zeldzame grondstof in het spel. Bovendien spawnt Ram Setu: The Run vaak jeeps, wat begrijpelijkerwijs snelheid geeft en je door obstakels laat breken. Het is echter beperkt tot slechts twee treffers. Dan zijn er drones die lasers afschieten, die kunnen worden vermeden door eenvoudig over het scherm te vegen.

“Ram Setu: The Run is onze poging om onze bekwaamheid in game-ontwikkeling te combineren met een blockbuster IP om een ​​gepolijste, vermakelijke game-ervaring te bieden die iedereen gewoon kan oppikken en spelen”, aldus Deepak Ail, mede-oprichter en CEO van Dot9 Games , in een voorbereide verklaring. “Om onze toewijding daaraan verder te onderstrepen, heeft ons team hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het goed genoeg is geoptimaliseerd om zelfs op low-end smartphones en tablets te kunnen spelen. Gaming is voor iedereen en Ram Setu: The Run is onze inspanning om dat te realiseren.”

Ram Setu: The Run is nu beschikbaar voor Android en iOS. De door Akshay Kumar geleide Ram Setu film verschijnt de dag na Diwali, 25 oktober, in de bioscoop.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.