Ram Charan klikt op selfies met kinderen van martelaar Galwan, fans noemen hem ‘echte legende’

0

Ram Charan klikt op selfies met kinderen van martelaar Galwan
Afbeeldingsbron: IANS Ram Charan klikt op selfies met kinderen van martelaar Galwan

Hij mag dan een Tollywood-ster zijn met fans overal, maar acteur Ram Charan heeft het hart op de juiste plaats. Een video waarin Ram Charan de mobiele telefoon pakt en op selfies klikt met de kinderen van wijlen kolonel Santosh Babu, die in 2020 omkwam tijdens de botsing in Galwan Valley met het Chinese Volksbevrijdingsleger, heeft harten veroverd.

Acteur Ram Charan werd onlangs geëerd voor zijn werk en bijdrage in de entertainmentindustrie tijdens een prijsuitreiking.

In een videoclip van het evenement dat op sociale media is opgedoken, is Ram Charan te zien terwijl hij op selfies klikt met de kinderen van wijlen kolonel Santosh Babu. Het gebaar van de acteur werd geprezen door fans, die hem een ​​’echte legende’ noemden.

In de clip is te zien hoe Ram Charan de mobiele telefoon pakt en selfies maakt in zowel portret- als landschapsmodus met de kinderen. In reactie op de video schreef een fan: “Gentleman.” Ram Charan werd ook gezien terwijl hij zanger Neha Kakkar ontmoette en de hand schudde en acteur Sonu Sood omhelsde tijdens het evenement.

Nadat Ram Charan de prijs in ontvangst had genomen, had vader-acteur Chiranjeevi hem op Twitter gefeliciteerd. “Absoluut blij voor je en trots op het winnen van de True Legend Future Of Young India Award. Bravo! Goed gedaan, liefste, Ram Charan Appa en Amma (vader en moeder)”, had Chiranjeevi getweet.

Onlangs was Ram Charan naar Twitter gegaan om zijn volgende project met regisseur Buchi Babu Sana aan te kondigen. Getipt als een sportdrama, zal Ram Charan voor het eerst samenwerken met de regisseur.

Bij het delen van het nieuws over de nog titelloze film, die voorlopig RC16 heet, zei Ram Charan dat hij opgewonden was. Hij had getweet: “Enthousiast over dit! Ik kijk ernaar uit om samen te werken met @BuchiBabuSana en het hele team (sic).”

Volgens een officiële verklaring wordt het project een pan-Indiase film. Het project wordt gezamenlijk geproduceerd door Mythri Movie Makers en Vriddhi Cinemas en zal later deze maand op de vloer verschijnen.

Lees ook: Kya Baat Hai 2.0 song OUT: Vicky Kaushal, Kiara Advani’s song van Govinda Naam Mera is een sfeermaker | Horloge

Ram Charan, die voor het laatst op het scherm te zien was in SS Rajamouli’s magnum opus ‘RRR’, is nu bezig met de opnames voor zijn aankomende nog titelloze film met regisseur Shankar. De film, tijdelijk getiteld ‘RC 15’, markeert de eerste samenwerking tussen Shankar en Ram Charan. In de film zou Ram Charan een IAS-officier spelen. Kiara Advani speelt ook in de film.

Lees ook: Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah verliest nog een Tapu als Raj Anadkat stopt met comedyshow

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.