Nubia Red Magic 8 Pro Specificaties Lekken via TENAA-lijst, getipt om te draaien op Snapdragon 8 Gen 2 SoC

0

Nieuwe lekken suggereren dat de Red Magic 8-serie smartphones van Nubia onderweg zou kunnen zijn naar China. De lekken, die verschenen op de Chinese socialemediawebsite Weibo, bevatten een gedetailleerde lijst met specificaties voor de aankomende Red Magic 8- en Red Magic 8 Pro-handsets van de in Shenzen gevestigde fabrikant. De Red Magic 8-serie zal naar verwachting een van ‘s werelds eerste gaming-telefoons zijn die worden aangedreven door Snapdragon 8 Gen 2 SoC.

Volgens een rapport van Gizmochina verscheen de vermeende Nubia-telefoon op de TENAA-certificeringswebsite en werd deze onmiddellijk verwijderd. Gebruikers met een scherp oog zagen de vermelding echter voordat deze verdween en plaatsten een screenshot van de vermelding op Weibo. Dit is niet het eerste lek rond het toestel. Het rapport vermeldt dat een apparaat waarvan wordt aangenomen dat het de Red Magic 8 Pro is met modelnummer NX729J in november verscheen op het 3C-certificeringsplatform van China.

De screenshots die op Weibo zijn geplaatst, bieden een diepgaande blik op de specificaties voor de Nubia-gaming-smartphones. De Red Magic Pro 8 zal een 6,8-inch OLED-scherm hebben, met een schermresolutie van 2.480 x 1.116 pixels, blijkt uit de lekken. Net als zijn voorganger, de Red Magic 7S Pro, heeft de smartphone smalle randen en een camera aan de voorkant onder het scherm, zonder perforatie. Naast de Snapdragon 8 Gen 2-processor, komt de Red Magic 8-serie in 8GB, 12GB en 16GB RAM-varianten, suggereren de screengrabs op Weibo.

Mijn project 1 weibo rode magie 8 downloaden

TENAA met screenshot van Weibo met specificaties voor de Nubia Red Magic 8-serie
Fotocredit: Weibo

De TENAA-lijst suggereert ook dat het apparaat beschikbaar zal zijn in opslagopties van 256 GB, 512 GB en 1 TB en in twee verschillende batterijcapaciteiten: 5.720 mAh en 4.900 mAh. Een GSMArena-rapport vermeldt ook dat de Nubia Red Magic 8 Pro 165 W bekabeld opladen ondersteunt.

Andere functies zijn onder meer een 16 megapixel camera aan de voorkant en een drievoudige camera aan de achterzijde, bestaande uit een 50 megapixel hoofdsensor, een 8 megapixel ultrawide en een 2 megapixel tertiaire camera.

Nubia, eigendom van ZTE, lanceerde de Red Magic 7S Pro in juli vanaf $ 729 (ongeveer Rs 60.000). De op gaming gerichte smartphone werd geleverd met Snapdragon 8+ Gen 1 SoC out-of-the-box. De handset was ook uitgerust met een speciale gaming-chip Red Core 1.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Adobe Stock accepteert generatieve AI-kunstwerken, werkt richtlijnen voor inzendingen bij

Aanbevolen video van de dag

De toekomst van glas is hier, en een recensie van de Asus ROG Phone 6

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.