Mrunal Thakur voelt zich dankbaar als ze terugkijkt op 2022: ‘Het was een bevredigend jaar’

0

Mrunal Thakur voelt zich vol dankbaarheid
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/MRUNALTHAKUR Mrunal Thakur voelt zich vol dankbaarheid

Actrice Mrunal Thakur, die haar Telugu-debuut maakte tegenover Dulquer Salmaan met ‘Sita Ramam’, vertelt dat ze een geweldig jaar heeft gehad en dat het altijd speciaal voor haar zal zijn. De actrice is vervuld van dankbaarheid.

Mrunal, die haar carrière bij de televisie begon, is doorgegroeid naar het witte doek en heeft films afgeleverd als ‘Dhamaka’, ‘Jersey’, ‘Batla House’ en kijkt momenteel uit naar het langverwachte ‘Pippa’.

Samenvattend zei Mrunal: “Ik heb een geweldig 2022 gehad en dit jaar zal altijd speciaal voor mij zijn. Er staan ​​een aantal geweldige projecten op stapel die volgend jaar eraan komen. Nu kijk ik uit naar ‘Pippa’ , waar ik zo blij mee ben. Het is een bevredigend jaar voor mij geweest.”

‘Pippa’ speelt ook Ishaan Khatter en is gebaseerd op de slag om Garibpur die werd uitgevochten tijdens de oorlog tussen India en Pakistan in 1971.

Ze zei verder: “Het is gewoon dankbaarheid die ik nu voel voor de liefde die ik ontvang. Het belangrijkste is dat ik enorm ben gegroeid als acteur omdat ik deel uitmaak van films die enorm van elkaar verschillen.”

De actrice heeft ook ‘Pooja Meri Jaan’, dat gaat over een meisje genaamd Pooja dat wordt gestalkt door een onbekende bewonderaar van haar.

Lees ook: TVF Pitchers seizoen 2: Naveen Kasturia, de webserie van Jitu Bhaiya maakt comeback; vrij te geven op DEZE datum

Daarnaast heeft ze de familiekomediefilm ‘Aankh Micholi’ met Abhimanyu Dasani, ‘Lust Stories 2’ en ‘Gumraah’ met Aditya Roy Kapur, waar ze voor het eerst een politieagent zal spelen, voor volgend jaar.

Lees ook: Ghani Sayani song OUT: Shehnaaz Gill rapt in Haryanvi met MC Square laat fans versteld staan ​​| Video

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.