Lancering van Amazon Prime Gaming Service geplaagd in India, zal elke maand gratis pc-games aanbieden aan abonnees

0

Amazon heeft schijnbaar de lancering van Prime Gaming in India geplaagd, de abonnementsservice van het bedrijf gebundeld met Prime-lidmaatschap die elke maand gratis pc-games, in-game content en een selectie van Twitch-voordelen biedt aan zijn leden in in aanmerking komende gebieden. De service is nog niet beschikbaar voor abonnees in India en een Prime-lidmaatschap omvat alleen aanbiedingen voor mobiel gamen in het land. Dat zou binnenkort kunnen veranderen, als je kijkt naar de teaser die op de Amazon India-website is geplaatst en die later door het bedrijf is verwijderd.

De e-retailgigant heeft naar verluidt onlangs details over zijn Prime Gaming-aanbod gepost, met een bannerafbeelding die aankondigde dat de service nu live was in India, en beloofde elke maand gratis pc-games aan Prime-leden. Gebruikers pikten de update snel op voordat Amazon de pagina verwijderde. “Met Prime Gaming (inbegrepen bij je Prime-lidmaatschap) ontgrendel je direct toegang tot tonnen exclusieve content voor je games en een wisselende verzameling pc-games… elke maand”, zei de aankondiging voordat deze van de Amazon-website verdween. Het blijft onduidelijk of Amazon daadwerkelijk van plan is de service hier aan te bieden, of dat de promotie-aanbieding een vergissing was.

De Prime Gaming-website zegt momenteel dat de service niet wordt ondersteund in India en vermeldt het land als een in aanmerking komend gebied voor ‘alleen mobiele aanbiedingen’. Op de Prime-pagina vermeldt de Amazon India-website Prime Gaming ook als een mobiele service die gratis in-game content biedt voor internationale en Indiase mobiele games.

Prime Gaming is een rebrand van Amazon’s Twitch Prime-service die naast de gratis games op pc ook elke maand een gratis abonnement op één Twitch-streamer biedt. Twitch-abonnementsprijzen in India en verschillende andere landen zijn vorig jaar verlaagd om te voldoen aan een regionaal prijssysteem.

Voor nu kost een abonnement van een maand Rs. 110 op een webbrowser en Rs. 120 via de telefoon-app, waardoor gebruikers een op het kanaal afgestemde badge en een hele reeks emotes krijgen om te gebruiken. De nu verwijderde Prime Gaming-pagina noemde deze functie nooit, hoewel deze internationaal gezien hand in hand gaat met de maandelijkse gratis spellen. Gebruikers moeten hun Twitch-accounts koppelen aan de respectieve platforms, bijvoorbeeld Battle.net, om de items of codes te claimen.

Momenteel biedt Amazon gratis bezorging, Prime Video, Prime Music, Prime Gaming (alleen mobiel), vroege toegang tot sitewide-deals, Kindle-aanbiedingen en een beloningssysteem voor Prime-leden in het land.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.