Hoogte direct meten met de camera van de iPhone

0

Apple iPhones hebben veel verborgen functies waarvan niet veel mensen op de hoogte zijn. Een van die functies is de LiDAR-scanner die zich naast de achteruitrijcamera bevindt. De functie kan worden gebruikt om iemands lengte direct te meten met behulp van de camera van de iPhone.

Met LiDAR of Light Detection and Ranging kunnen gebruikers uw omgeving scannen en in kaart brengen. Het werkt op dezelfde manier als een radar, alleen gebruikt het lasers om afstanden en diepte te beoordelen. Het is belangrijk om hierbij op te merken dat niet elke iPhone wordt geleverd met een LiDAR-scanner. De functie is alleen beschikbaar op de Pro-modellen van de iPhone 12-, iPhone 13- en iPhone 14-modellen. Deze omvatten Apple iPhone 12 Pro en Pro Max, iPhone 13 Pro en Pro Max, en iPhone 14 Pro en Pro Max-modellen.

De mogelijkheid om hoogte te meten werkt direct met de Meet-app op je iPhone. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van de Apple iPhone om de hoogte te meten:

Stap 1- Open de Meet-app op uw iPhone

Stap 2- Plaats de iPhone zo dat de persoon die u wilt meten van top tot teen op het scherm verschijnt.

Stap 3 – Even later verschijnt er een lijn bovenaan het hoofd (of haar of hoed) van de persoon, met de lengtemeting net onder de lijn. Tik op de knop Foto maken om een ​​foto van de meting te maken.

Stap 4- Tik op de schermafbeelding in de linkerbenedenhoek om de foto op te slaan.

Stap 5- Tik vervolgens op Gereed en kies vervolgens Opslaan in foto’s of Opslaan in bestanden.

Stap 6- U kunt de hoogtemetingsafbeelding eenvoudig openen en delen vanuit Foto’s of Bestanden op de iPhone wanneer u maar wilt.

Om de meting opnieuw uit te voeren, draait u uw iPhone even weg. Hierdoor wordt de hoogte gereset en bent u weer klaar om te gaan.

Inmiddels zijn er renders van de iPhone 15 Ultra online verschenen. Gedeeld door Apple Insider, tonen de afbeeldingen gebogen randen op de Apple iPhone 15 Ultra. De huidige iPhone-modellen hebben een ontwerp met platte randen dat debuteerde met iPhone 12. Het zal waarschijnlijk veranderen met de iPhone 15-serie. Een andere verandering die met de iPhone 15 Ultra komt, zijn de dubbele camera’s aan de voorkant.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.