Honor X9a 5G-lancering geplaagd, ontwerp lijkt vergelijkbaar met Honor X40

0

Honor X9a 5G wordt binnenkort gelanceerd in Maleisië, heeft het Chinese smartphonebedrijf via Twitter bevestigd. Honor heeft ook een teaservideo gedeeld om het ontwerp van de smartphone te laten zien zonder de exacte lanceringsdatum te bevestigen. In de korte video promoot Honor de duurzaamheid van het gebogen display van de Honor X9a 5G en laat hij zien hoe goed de handset bestand is tegen vallen. Het ontwerp van de achteruitrijcameramodule lijkt met name sterk op wat we hebben gezien op de Honor X40 die in september in China werd gelanceerd.

Het officiële Twitter-handvat van Honor in Maleisië geplaagd de lancering van Honor X9a 5G in het land. Het bedrijf heeft de teasers gepost met de slogan “ultrasterk OLED gebogen display”. De teasers tonen de handset in een witte tint met een perforatiescherm. Het wordt gezien met een grote cameraring aan de achterkant met meerdere sensoren en een LED-flitser.

In de teaser-video, benadrukt Honor de duurzaamheid van de komende Honor X9a 5G door hem een ​​paar keer op verschillende oppervlakken te laten vallen, waaronder marmer en beton. Het scherm leek onaangetast na meerdere keren vallen. Het heeft overeenkomsten met de Honor X40 in termen van het algehele ontwerp. Honor heeft de exacte lanceringsdatum of de belangrijkste specificaties van de Honor X9a 5G echter niet bevestigd.

De Honor X9a 5G zal waarschijnlijk aankomen als een rebranded versie van de Honor X40 voor de wereldmarkten. De prijs van de Honor X40 is vastgesteld op CNY 1.499 (ongeveer Rs. 17.100) voor de basisvariant met 6 GB RAM en 128 GB ingebouwde opslag in China.

Honor X40 heeft een 6,67-inch AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en wordt aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 695 SoC, gekoppeld aan maximaal 12 GB RAM en maximaal 256 GB ingebouwde opslag. De handset heeft een dubbele camera aan de achterzijde met een primaire sensor van 50 megapixels en een sensor van 2 megapixels. Het bevat een 5.100 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen van 40 W.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en beoordelingen Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

WhatsApp Beta Update voegt ‘Picture-in-Picture’-ondersteuning toe tijdens videogesprekken voor iOS-testers: rapport

Apple zei van plan te zijn om een ​​deel van de iPhone-productie uit China te verplaatsen na gewelddadige protesten in de Foxconn-fabriek

Aanbevolen video van de dag

Netflix releases december 2022: Qala, Glass Onion, Emily In Paris seizoen 3 en nog veel meer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.