God of War Ragnarök’s fotomodus nu live, laat je gezichtsuitdrukkingen veranderen voor Kratos, Atreus, anderen

0

De fotomodus van God of War Ragnarök is eindelijk hier. In een tweet bevestigde ontwikkelaar Santa Monica Studio hun laatste patchronde – versie 3.00 – die ook de langverwachte in-game foto-opnamemodus bevatte. Vergelijkbaar met de originele God of War (2018), is de functie een eindje verwijderd van de release gemaakt en kun je gezichtsuitdrukkingen wijzigen voor geselecteerde personages in een scène. Dit geldt voor leads zoals Kratos, Atreus, Freya, Brok, Sindri, Tyr, Angrboda, Thor en Thrúd. Een andere coole functie is dat je hoofd- of bijpersonages kunt verbergen zodat ze niet in het frame verschijnen. De modus is toegankelijk door op de knop ‘Vierkant’ te drukken in het optiemenu.

Dit komt natuurlijk bovenop de vele camera-opties, waar je het gezichtsveld, de brandpuntsafstand, de scherptediepte en rommel met filters kunt aanpassen. Vergelijkbaar met de foto-opnamemodus in de meeste AAA-titels, laat God of War Ragnarök je vooraf ontworpen randen toepassen en rond logo’s bewegen om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen. Op de PlayStation-blog heeft QA-leider Tim Ward enkele handige tips voor beginnende in-game-fotografen op een rijtje gezet, beginnend door spelers te vragen “de filterintensiteit, levendigheid en verzadiging op het gewenste filter aan te passen voor een breder scala aan kleuren.” Verticale opnamen zijn ook een fluitje van een cent, aangezien je met de game de camera 90 graden kunt draaien, waardoor je de nodige hoofdruimte hebt.

Naast patches om onderliggende problemen op te lossen, is deze onlangs uitgebrachte fotomodus mogelijk de laatste grote toevoeging aan God of War Ragnarök. Tijdens een Spoilercast-discussie vorige maand sloot gamedirecteur Eric Williams potentiële downloadbare content in de toekomst uit door te zeggen: “Ik weet het niet man, die game is groot. Ik denk dat we er alles aan hebben gedaan, dus ik zou er niet op rekenen.” De nieuwe versie 3.00-update brengt een heleboel verbeteringen aan het spel, waardoor spelers bepaalde acties niet konden activeren of verder konden komen in het verhaal. De PS4-versie kreeg een aantal extra aanpassingen die hielpen met een snellere laadtijd van vijanden en omgevingsmiddelen.

Eind vorige maand maakte PlayStation bekend dat God of War Ragnarök de snelst verkopend first-party lanceringstitel in de geschiedenis van de uitgever, met 5,1 miljoen verkochte exemplaren tijdens de lanceringsweek. De game is genomineerd in 10 categorieën in de komende The Game Awards-show en verdiende zelfs een plek voor de prestigieuze Game of the Year-trofee, naast kritische lieveling Elden Ring en PlayStation-exclusieve Horizon Forbidden West.

De fotomodus van God of War Ragnarök is nu beschikbaar op zowel PS4 als PS5.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.