Fanstem van de Game Awards heeft Genshin-impact en Sonic Frontiers Crushing Elden Ring voor Game of the Year

0

Genshin Impact en Sonic Frontiers stormen naar voren in de fanpoll om de winnaar van de Player’s Voice-categorie bij The Game Awards 2022 te bepalen, waarbij ze zowel Elden Ring als God of War: Ragnarok domineren.

De Player’s Voice-prijs is een categorie die voor 100% door fans wordt gestemd, in tegenstelling tot de andere prijzen die zullen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse show van Geoff Keighley, grotendeels bepaald door een zorgvuldig uitgekozen jury bestaande uit influencers en leden van de media.

In de weken voorafgaand aan de liveshow kunnen gamers stemmen op hun favoriete titel van 2022, waardoor de pool wordt teruggebracht tot slechts vijf games voor de derde en laatste stemronde. Tot de finalisten van dit jaar behoren Elden Ring, God of War: Ragnarok, Genshin Impact, Sonic Frontiers en Stray.

De Player's Voice-enquête zoals die was op het moment van schrijven (Credit: The Game Awards)

De Player’s Voice-enquête zoals die was op het moment van schrijven (Credit: The Game Awards)

Op het moment van schrijven – met iets meer dan een dag voordat de peilingen sluiten – heeft Genshin Impact een indrukwekkende voorsprong op zijn rivalen met 53% van de stemmen, terwijl Sonic Frontiers een comfortabele tweede behoudt met 33%. Elden Ring wordt ondertussen gesteund door slechts 8% van het stemmende publiek, terwijl Ragnarok – dat vorige maand met lovende kritieken werd gelanceerd – op 5% zit. Stray heeft ondertussen slechts 1% van de stemmen.

IGN zal The Game Awards live streamen wanneer het begint op donderdag 8 december om 16.30 uur Pacific / 19.30 uur Eastern. Zoals altijd zal de show muzikale optredens, optredens van beroemdheden en talloze wereldpremières bevatten, waaronder een eerste blik op de gameplay voor Star Wars: Jedi: Survivor.

Zorg ervoor dat je bij IGN ​​blijft voor al het grootste nieuws in de aanloop naar The Game Awards, inclusief onze keuzes voor wat we hopen onthuld te zien van Xbox en PlayStation tijdens de live show.

Anthony is een freelance bijdrager die nieuws over wetenschap en videogames voor IGN verslaat. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en heeft absoluut geen tijd voor uw geintjes. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.