Een tandeloze wezensfilm ruikt vers bloed in het water op Netflix

0

Een wezensfunctie met een geschat budget van $ 180 miljoen zal geen kanshebber zijn voor het prijzenseizoen, maar dat betekent niet dat er een gerechtvaardigde reden was voor De Meg een teleurstelling zijn.

Natuurlijk, de PG-13-classificatie deed het geen goed als het erom ging het meeste uit zijn belachelijke concept te halen, maar laten we niet vergeten dat moderne horrorklassiekers Een stille plek en Sleep me naar de hel kregen dezelfde rating van de MPAA. Niet helemaal eng genoeg, maar ook lang niet goedkoop genoeg, de gigantische haaienthriller maakte geen gebruik van de tools die hij tot zijn beschikking had.

de-meg-jason-statham
via Warner Bros.

Dat gezegd hebbende, het was een hit van behoorlijk monsterformaat aan de kassa nadat het wereldwijd $ 530 miljoen had verdiend, met vervolg De loopgraaf komt volgende zomer in de bioscopen. Dat betekent niet dat we geen spijt kunnen hebben van een project dat volledig is verkocht op basis van “Jason Statham vs. Prehistoric Shark”, dat een frustrerend middelmatige Rotten Tomatoes-score van slechts 46 procent binnenhaalde.

De Meg levert echter nog steeds genoeg grote, domme, luide en buitengewoon stomme lol op als je een paar uur te doden hebt, iets wat Netflix-abonnees zelf hebben ontdekt. Volgens FlixPatrol heeft de B-tier-film met een budget op de A-lijst bloed in het water geroken om op de wereldwijde hitlijsten van het platform te kauwen, en het maakt zelfs indruk op Prime Video en Google Play Movies in bepaalde markten.

Niet helemaal de som der delen, dus als Ben Wheatley de tweede aflevering regisseert, zou dit een tweede avontuur moeten garanderen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.