De zelfvoldaanste scène in de ‘Star Wars’ prequel-trilogie heeft nog steeds fans die medelijden hebben met een iconische schurk

0

Er zijn niet veel fandoms die zo’n steenkoud front hebben als dat van Star Wars. Inderdaad, tot overeenstemming komen over alles wat de belangrijkste space-opera van George Lucas omvat, lijkt soms hoogverraad, en iedereen die het internet heeft aangeraakt, heeft waarschijnlijk gezien hoe meedogenloos sommige van deze debatten kunnen worden.

En vooral voor de prequel-trilogie worden er maar weinig klappen uitgedeeld, vaak gecrediteerd als het tijdperk dat de franchise doodde, terwijl het tegelijkertijd op de een of andere manier een eerlijke schok van liefde kreeg.

Maar er is een deel van de prequel-trilogie dat een zwakke plek lijkt te hebben gevormd in de harten van alle meningen, en dat deel is graaf Dooku, met name de momenten voorafgaand aan zijn dood, die werden geplaagd door vocale herinneringen aan het gruwelijke verraad van Palpatine. . Het was verrassend om zoveel sympathie te zien voor een intergalactische terrorist, maar r/StarWars heeft veel vreemder voortgebracht.

Zijn dood in Wraak van de Sith door toedoen van Anakin was op zichzelf al brutaal, maar een gebruiker wees erop dat de novelle van de film de laatste momenten van Dooku tot een heel nieuw niveau van klagen maakt.

Het lag misschien voor de hand dat Christopher Lee dit moment moest bedanken, maar een andere responder herinnerde ons eraan hoeveel invloed hij had om het mogelijk te maken.

Hoewel Dooku misschien een beetje sympathie verliest omdat hij verrast is door een Sith Lord die zich overgeeft aan verraad.

Inderdaad, de prequel-trilogie heeft een van de meest verwoestende moorden in de canon, zeker gezien het pad dat Anakin in de loop van zijn leven zou inslaan. Misschien is dat de echte tragedie van de hele zaak, maar je kunt nog steeds niet anders dan meevoelen met de man die er aan de ontvangende kant van was.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.