De toezichtsraad van de Facebook-ouder bekritiseert het ‘cross check’-programma dat VIP-gebruikers beschermt

0

Meta Platforms Inc. heeft VIP-gebruikers van haar Facebook- en Instagram-diensten lange tijd oneerlijke eerbied betoond in het kader van een programma genaamd “cross check” en heeft het publiek misleid over het programma, concludeerde de raad van toezicht van het bedrijf in een dinsdag uitgebracht rapport.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.