De prestatieproblemen van het Callisto-protocol waren een ‘verdomde administratieve fout’ volgens de CEO van Studio

0

De stotterproblemen van het Callisto-protocol zijn te wijten aan een “verdomde administratieve fout”, volgens aan Glen Schofield, CEO van Striking Distance Studios.

In een reeks afzonderlijke antwoorden op Twitter legde Schofield uit dat bij de lancering de verkeerde bestand is gepatcht in voor het Callisto-protocol en dat de fout is opgetreden omdat iemand haast had. “Ik zal uitzoeken hoe dit is gebeurd, maar op dit moment is mijn focus aan het fixeren. Daar zit al onze energie op. Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk en aansprakelijk,’ zei Schofield.

Op Steam hebben spelers de game beoordeeld vanwege de slechte prestaties. Een patch ging echter laat op de lanceringsdag live, wat hielp bij het verbeteren van de stotterproblemen.

Een ander patch is uitgegeven voor de consoleversies die crash- en framerateproblemen ondervonden. Striking Distance Studio legt ook uit dat het de prestaties van het spel zal blijven verbeteren en zal blijven luisteren naar feedback.

In de The Callisto Protocol-recensie van IGN zeiden we: “The Callisto Protocol is een uiterst sfeervolle tour vol actie door een spectaculair slachthuis in de verre ruimte. Het grotendeels lineaire ontwerp zorgt voor minimale backtracking, wat betekent dat het vet wordt weggesneden terwijl er geen tekort aan bot en kraakbeen overblijft om te scheuren en te scheuren.

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft met andere publicaties gewerkt, zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.