De behandeling van Alzheimer brengt beleggers in vervoering terwijl artsen debatteren over het effect

0

In een persbericht eind september waarin werd aangekondigd dat Eisai’s experimentele medicijn tegen de ziekte van Alzheimer de progressie van de geheugenberovende ziekte aanzienlijk had vertraagd, was de CEO van het bedrijf, Haruo Naito, allesbehalve voorzichtig. De resultaten van het onderzoek in een laat stadium, zei hij, “bewijzen de amyloïde-hypothese.”


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.