Comic Con India: weet data voor optredens in New Delhi en Mumbai, ticketprijzen, fanevenementen en wat je kunt verwachten

0

Comic Con New Delhi
Afbeeldingsbron: FACEBOOK/COMIC CON INDIA De Comic Con New Delhi-editie vindt plaats tussen 9 en 11 december

Het grootste fanevenement voor stripliefhebbers, Comic Con, is terug in India. Comic Con Bengaluru is al georganiseerd en zag een massale bijeenkomst van meer dan 45.000 fans uit het hele land. Nu staan ​​de optredens in New Delhi en Mumbai op respectievelijk 9 en 11 december en enthousiastelingen willen deze kans niet missen. Comic Con zal getuige zijn van zowel populaire Indiase als internationale artiesten die ons hebben vermaakt en betrokken met hun inzichten over strips en popcultuur. Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de Comic Con New Delhi-editie op 9 december.

Comic Con New Delhi Datum en locatie

De New Delhi-editie van Comic Con is op 9 december en duurt drie dagen tot 11 december. De locatie is NSIC Exhibition Grounds, Okhla.

Ticketprijzen Comic Con New Delhi

De toegangskaarten voor Comic Con zijn verkrijgbaar bij Book My Show. Ze zijn geprijsd op Rs 799 en geven toegang tot één persoon voor één dag. Je kunt een kaartje van Rs 2.999 kopen en een Super Fan VIP worden. Deze pas geeft je toegang voor alle drie de dagen en wordt geleverd met extra voordelen, waaronder een aantal samengestelde Comic Con-merchandise.

Comic Con New Delhi: wat kun je verwachten?

Comic Con New Delhi zal een rijke ervaring van strips, speelgoed, merchandise, anime, cosplay, tv, films, gaming en meer samenbrengen. Enkele van de interessante activiteiten waar de aanwezigen van kunnen genieten, staan ​​hieronder vermeld.

– Autoliefhebbers zullen verwend worden met een unieke ervaring.

– Meta brengt een overvloed aan ervaringen met zowel Facebook als Instagram.

– Warner Bros Pictures India brengt live-ervaringen zoals Shazam’s transformatiestand en Universal Pictures’ Puss in Boots: The Last Wish

– Een unieke ervaring voor fans door Audible.

– Je kunt genieten van de grootste manga-winkelervaring met bestsellers zoals Naruto, Bleach, Death Note, Jujutsu Kaisen en nog veel meer.

– De Delhi Comic Con bevat de tweede editie van de geheel nieuwe exclusieve game-ervaring. Fans krijgen de kans om de nieuwste games op apparaten en verschillende ervaringsverhogende functies uit te proberen, zoals Auto HDR, Windows Game Bar, Spatial Surround Sound, Game Pass Ultimate en meer.

Lees: Zonnebrand 2022 tot Serendipity; 5 festivals die je in december naar Goa zullen lokken

Cosplay op Comic Con New Delhi

De Delhi Comic Con-cosplaywedstrijd is de grootste viering van de popcultuur. Het is het grootste cosplay-evenement in de stad. Elke dag wint een uiteindelijke winnaar een geldprijs van Rs 35.000.

Indiase kampioenschappen cosplay

De Indian Championships of Cosplay (ICC) Qualifier – Delhi, is een viering van de popcultuur. Het is een prijsuitreiking voor vakmanschap met een pre-judging sessie en een podiumvertoning. Alle inzendingen moeten een personage of element uit de popcultuur vertegenwoordigen. Elke dag wordt een halve finalist geselecteerd uit de ICC-deelnemers en zij winnen elk een geldprijs van Rs 75.000.

Makers bij Comic Con New Delhi

Vivek Goel (artiest en uitgever), Sumit Kumar (Bakarmax), Saumin Patel (artiest), Shubham Khurana (artiest en maker van Corporat), Aniruddho Chakraborty – schrijver en uitgever Chariot Comics, Md Faisal (artiest en maker van Garbage Bin), Anant Sagar (artiest), Akshay Dhar – schrijver en uitgever, Meta Desi Comics, Zafar Khurshid – schrijver en co-uitgever, Meta Desi Comics, Sumit Kumar (hoofdartiest voor DC & Image Comics), Abhijeet Kini – artiest en maker, Alok Sharma Schrijver & Uitgever – Indusverse, Ravi Raj Ahuja (Schrijver & Uitgever – Bullseye), Derek Domnic D’souza, Prasad Bhat, Happy Fluff Comics en Anurag Art zullen de populaire makers zijn die deelnemen aan Comic Con New Delhi. Ze zullen praten over de kunst en het ambacht van strips en communiceren met de fans.

Artiesten bij Comic Con New Delhi

De populaire band Geek Fruit treedt op tijdens Comic Con New Delhi.

Lees: Rishikesh, Manali naar Lansdowne: Hier zijn enkele weekenduitstapjes vanuit Delhi

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.