CD Projekt Red biedt ondersteuning voor Gwent: The Witcher Card Game

0

CD Projekt Red stopt met ondersteuning voor Gwent: The Witcher Card Game, maar heeft verzekerd dat de game nog jaren online zal blijven.

Gwent zal gedurende 2023 worden ondersteund met nieuwe kaarten en eSports-toernooien, maar dit zal eindigen vanaf 2024 als de game overschakelt naar een gemeenschapsgerichte benadering, in wat intern bekend staat als Project Gwentfinity.

CD Projekt Red vertelde IGN dat een klein aantal ontwikkelaars Gwent vanaf dit punt draaiende zal houden, waarbij alle overgebleven teamleden worden overgeplaatst naar andere projecten in de studio.

Project Gwentfinity zal een seizoensvoortgangssysteem aan de game toevoegen dat creatieve deckbuilding beloont naast een nieuwe balanceringsfunctie waarmee de community kan stemmen voor veranderingen in de balans, hoewel CD Projekt Red zei dat er beperkingen zullen gelden om manipulatie en “game-breaking” te voorkomen. ” veranderingen.

In de tussentijd zullen er voor Gwent 72 kaarten worden uitgebracht in drie uitbreidingen in april, juli en september 2023. Er zullen ook twee eSports-toernooien plaatsvinden en maandelijkse saldowijzigingen zullen zoals normaal worden doorgevoerd. CD Projekt Red lijkt binnen deze tijd een volledig uitgebalanceerde pool van kaarten te creëren en andere functies te implementeren die bijdragen aan de levensduur van Gwent.

“Als het gaat om Gwent en zijn gemeenschap, zou ik willen zeggen dat dit niet het einde is en dat we nog een geweldig jaar (en meer) voor de boeg hebben”, vertelde CD Projekt Red senior communicatiemanager Paweł Burza aan IGN.

Gwent vierde in mei 2022 het vijfjarig jubileum van het betreden van de open bèta, maar werd voor het eerst uitgebracht in de gesloten bèta in oktober 2016. Thronebreaker: The Witcher Tales werd uitgebracht als een volledige RPG-spin-off in 2018 en een zelfstandige uitbreiding voor één speler genaamd Gwent: Rogue Mage werd eerder dit jaar uitgebracht.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.