BTS-lid Jin is helemaal klaar om naar het leger te vertrekken en laat een diepbedroefd legioen fans achter

0

Het vreselijke nieuws van BTS lid Jin’s start van zijn dienstplicht is officieel aangekondigd. De verplichte dienstplicht van de 30-jarige Zuid-Koreaanse zanger werd bijna een half decennium uitgesteld door de Zuid-Koreaanse regering, maar voor de K-Pop-ster is het tijd om afscheid te nemen van de muziekwereld voor de komende 18 maanden.

In de officiële verklaring van BigHit MUSIC kondigde het bedrijf aan dat “Jin zijn vereiste tijd bij het leger zal vervullen door dienst te nemen in het leger.” In de aankondiging bedankte het label ook de “voortdurende steun van BTS” van de fans. Het bedrijf bevestigde ook dat ze geen evenementen zouden houden op de dag van de aanwerving van Jin.

Hoewel de officiële datum voor zijn indiensttreding om veiligheidsredenen niet is bekendgemaakt, denken veel fans dat de zanger aanstaande dinsdag 13 december militair terrein zal betreden. Desalniettemin vroeg BigHit MUSIC de fans nog steeds om “de site niet te bezoeken”, aangezien de toegangsceremonie “een tijd is die alleen door militair personeel en hun families moet worden waargenomen”. De verklaring wordt afgesloten met de laatste ondersteunende woorden van het bedrijf voor Jin.

We vragen om uw voortdurende liefde en steun voor Jin totdat hij zijn militaire dienst beëindigt en terugkomt. Ons bedrijf zal er ook naar streven om in deze tijd alle ondersteuning te bieden die hij nodig heeft.

Hoewel het slechts een kwestie van tijd was voordat het nieuws van de dienstplicht werd aangekondigd, verraste de verklaring toch veel fans, die nog steeds hoopten dat dit slechts een koortsdroom was. Alle zeven BTS-leden zullen in de komende drie jaar in dienst treden en naar verwachting zullen ze in juni 2025 terugkeren naar de groepsactiviteiten.

Ondanks het verontrustende nieuws, steunt de kolossale fanbase van BTS, ARMY, nog steeds de beslissing van het lid om dienst te nemen na het militaire debacle dat al jaren aansleept. Zuid-Koreaanse fans kregen zelfs de nodige vergunningen om ondersteunende berichten in de vorm van spandoeken in het rekruteringscentrum op te nemen.

De aankondiging kwam twee dagen na de verjaardag van het BTS-lid en markeerde zijn laatste jaar van mogelijk uitstel van zijn dienstplicht. In de komende maanden wordt verwacht dat leden SUGA of J-Hope in de toekomst in de voetsporen van het oudste lid zullen treden, waarbij beide rappers de leeftijdsgrens bereiken voor verplichte rekrutering.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.