Aussie-deals: ultieme Aussie-cadeaugids voor 2022

0

Kun je het geloven? Het vakantieseizoen van 2022 staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om te beginnen met je jaarlijkse cadeau-inkopen voor je vrienden en familieleden. Als je op zoek bent naar de beste cadeau-ideeën voor welk type gamer dan ook in je leven, zoek dan niet verder. We hebben het internet afgezocht naar de populairste cadeaus van dit seizoen.

Beter nog, we hebben ons niet alleen gericht op de veteranen. Hieronder vindt u enkele instapaankopen voor iedereen die voor het eerst met deze geweldige hobby wil beginnen. Of, als alternatief, iedereen die een platformoverstap wil maken om zijn gaminghorizon te verbreden. Misschien letterlijk … met een schakelaar. Of een PS5 + Horizon Forbidden West-bundel!

Maar genoeg gepraat. Laten we je gewoon op weg helpen met geweldige cadeaus en zelfs een geweldige manier om ze allemaal te betalen…

Een veiligere manier om te kopen

In deze tijden van onzekerheid heeft u een slimmere manier van winkelen nodig. Het liefst op een manier die je meer controle geeft over je financiën, zowel online als in de winkel. Zoiets als…

Australië Post Everyday Mastercard®

Australië post elke dag Mastercard®

Een Everyday Mastercard helpt het beheer van uw geld eenvoudig en veilig te maken. Veilig winkelen, online of in de winkel, zonder koppeling met uw bankrekening en Mastercard’s Zero Liability* bescherming tegen fraude en andere ongeoorloofde transacties.

Inhoudsopgave

Leg je grootsheid vast

We hebben oplossingen voor het behouden van gameplay voor wannabe-makers, mensen die al een fanbase bedienen of gewoon de gamer die dierbare herinneringen wil bewaren.

Elgato 4K60 S+

Elgato 4K60 S+

Als een veroveraar van meer Let’s Play-uren dan waar ik me prettig bij voel, ben ik meer dan blij om enthousiast te zijn over mijn tijd met dit item. Opnemen in glorieuze UHD, HDR is één ding. Het onderweg kunnen doen om opslag te scheiden, zonder een pc, is de game-wisselaar.

commerciële kunstwerken

Elgato Facecam

Op Amazone

Ik hou van dit ding. De Elgato Facecam is voor degenen onder u die willen streamen als een professional in prachtig 1080p60. Als je ook hunkert naar DSLR-achtige aanpassingen op je webcam (denk aan: ISO, sluitertijd, enz.), Dan is dit de shooter voor jou.

Het zien

commerciële kunstwerken

HyperX Quadcast S

Op Amazone

Na tonnen hands-on ervaring kan ik melden dat dit een fenomenale microfoon is. In elke maatstaf – of het nu gaat om geluidskwaliteit, esthetiek, bouwkwaliteit en RGB-swagger – is het een eersteklas pakket voor elke serieuze podcaster of streamer.

Het zien

commerciële kunstwerken

Elgato Wave microfoonarm LP

Op Amazone

Als een perfecte aanvulling op de bovenstaande Quadcast S, maakte Elgato’s Wave Mic Arm indruk op mij met zijn bouwkwaliteit en wendbaarheid. Geloof me: je microfoon snel in de perfecte positie kunnen zetten (en dan gemakkelijk uit je gezicht/werkruimte) is een investering die de moeite waard is.

Het zien

Terug naar boven

Kies je slagveld

Nieuwkomers in gaming zouden moeten weten over de constante oorlog tussen platform en platform. Het is duidelijk dat je zo’n tribalisme zou moeten zijn. Kies een paar verschillende consoles. Geniet van ze allemaal.

commerciële kunstwerken

Galaxy Z Fold 4

Op Amazone

Niet spotten. Mobiel gamen is niet zoals Snake op je Nokia 3310. Neem het aan van een eigenaar en genieter: de Fold 4 is een beest voor games en emulatie onderweg. Zeker met de juiste controller…

Het zien

commerciële kunstwerken

Nacon RIG MG-X Pro

Op Amazone

Touchscreen-bedieningselementen zijn op zijn best functioneel. Officieel goedgekeurd door Microsoft en uitbreidbaar om op vrijwel elke telefoon te passen, biedt de MG-X Pro superieure controle voor Android-gebaseerde gamers.

Het zien

commerciële kunstwerken

Nintendo Switch-oled

Op Amazone

Houd je niet van een pure handheld game-ervaring? Waarom geen hybride die ook verbinding maakt met je tv en er geweldig uitziet als je alle exclusieve, veelgeprezen franchises van Nintendo speelt? De Switch is ook een krachtpatser voor meerdere spelers!

Het zien

commerciële kunstwerken

PS5 + Horizon Verboden West

Op Amazone

De droogte op de PlayStation 5-consolevoorraad is voorbij… voor nu. Rits naar binnen terwijl het raam nog open is, beveilig het platform dat de franchise-basis is van Gran Turismo, Horizon, God of War en meer!

Het zien

commerciële kunstwerken

Xbox-serie X

Op Amazone

Zie, de machtige Tower of Power van Microsoft. De Xbox Series X is een stille, compacte, lasergerichte gamemachine die van 4K/60fps-gaming de geweldige nieuwe norm maakt. Het is ook de franchisethuis van Halo, Forza, Gears of War en meer!

Het zien

Terug naar boven

Rust stijlvolle uitrusting uit

Kleding kopen voor iemand anders is nooit gemakkelijk. Er zijn echter tal van geweldige opties om gamingfandom te laten zien, waaronder een paar schattige bomberjacks, T-shirts, pullovers, hoeden, sokken en nog veel meer.

commerciële kunstwerken

The Last of Us: Part II – WLF-bomberjack

Op Munt inwerpen

Toon je liefde voor The Last of Us terwijl je er ook extreem fris uitziet in dit replica-bomberjack van 100% polyester met gestikte patchdetails en een ritslabel met merknaam.

Het zien

commerciële kunstwerken

Staarten Katakana T-shirt

Op Zavvi

Grijp een stukje retro-actie met ons nieuwste assortiment gewijd aan de razendsnelle blauwe speedster – Sonic The Hedgehog!

Het zien

commerciële kunstwerken

Minecraft – Creeper-rugzak met pailletten

Op EB-spellen

Gemaakt met hoogwaardige materialen met popcultuurfans in gedachten. Deze boombewoner biedt voldoende ruimte voor al je spullen en een comfortabele schouderriem.

Het zien

commerciële kunstwerken

Pokemon – Eevee zilveren holografische dop

Op EB-spellen

Word een shiny! Nu kun je je liefde voor Eevee laten zien met deze holografische zilveren Eevee-pet die officieel is gelicentieerd en verstelbaar is voor alle soorten meloen.

Het zien

commerciële kunstwerken

Age of Empires – “Wololos” Cereal-shirt

Op Munt inwerpen

Verras niet-gamers met een advertentie voor een ontbijtgranen die niet bestaat. Of scoor een serieuze reputatie bij iedereen die uren heeft besteed aan het spelen van misschien wel de beste RTS in de geschiedenis.

Het zien

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals wrangler. Hij speelt op belachelijke moeilijkheden door YouTube.

*Mastercard Prepaid Management Services Australia Pty Ltd (ABN 47 145 452 044, AFSL 386837) regelt de uitgifte van de Australia Post Everyday Mastercard in samenwerking met de uitgever, Heritage Bank Limited (ABN 32 087 652 024, AFSL 240984). Australian Postal Corporation (ABN 28 864 970 579, AR-nr. 338646), de kaartdistributeur, treedt op als een geautoriseerde vertegenwoordiger van Australia Post Services Pty Ltd (ABN 67 002 599 340, AFSL 457551). U zou de Australia Post Everyday Mastercard moeten overwegen Verklaring van productopenbaarmaking en Gids voor financiële diensten (PDF 180kB) voordat u besluit het product aan te schaffen. De bepaling van de doelmarkt voor dit product is te vinden op auspost.com.au/elkedagkaart. Elk advies houdt geen rekening met uw persoonlijke behoeften, financiële omstandigheden of doelstellingen en u dient te overwegen of het geschikt voor u is. Algemene voorwaarden en kosten zijn van toepassing. Mastercard® is een geregistreerd handelsmerk en het cirkelontwerp is een handelsmerk van Mastercard International Incorporated. Meer informatie met betrekking tot Zero Liability-kaartbescherming is te vinden op de Mastercard-website.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.