Aussie-deals: serieuze besparingen op genomineerden en winnaars van gameprijzen, korting op Star Wars Jedi en meer!

0

Zoals je misschien wel of niet hebt gehoord, is er meer informatie vrijgegeven over Star Wars Jedi: Survivor. TL;DR: we weten dat het in maart komt. Dat gezegd hebbende, dit is een goed moment om op snelheid te komen (zwaar afgeprijsd) met de capriolen van Cal Kestis, terugkerende ranga uit Star Wars Jedi: Fallen Order. Hieronder vindt u een aantal koopjes die het waard zijn om Force Purchase op te gebruiken.

Over sci-fi gesproken, we hebben de eerste 18 minuten van Lege ruimte vandaag. Waarom gebruikt u uw Kinesis-module niet om 32% korting te krijgen op de pre-order die hier beschikbaar is.

Deze dag in gaming

Final Fantasy V (SNES, JP) uitgebracht, 1992. Remaster hier
Mario Tennis: Krachttour (GBA) uitgebracht, 2005. Moderne afstammeling
Vuurembleem: pad van uitstraling (GC) uitgebracht, 2005. Moderne afstammeling
Uncharted: Drake’s Fortune (PS3) uitgebracht, 2007. Remaster hier
Horizon: Zero Dawn – Volledige Ed. (PS4) uitgebracht, 2017. Haal het

Inhoudsopgave

Kirby en het vergeten land

Kirby en de vergetenen Land

Kirby and the Forgotten Land vervormt de toch al leuke mix van op vaardigheden gebaseerde gevechten, platformactie en geheime jacht uit de serie met succes naar de derde dimensie. Dat is een dikke 8 van ons.

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Roccat Vulcan 121 Aimo RGB Mechanisch toetsenbord

Roccat Vulcan 121 Aimo RGB Mechanisch toetsenbord

De Roccat Vulcan 120 AIMO gaat gedurfd waar nog maar weinig mechanische gaming-toetsenborden zijn geweest met een indrukwekkend stijlvol ontwerp en unieke keycaps. Voor ons een 8,3/10.

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Halo oneindig

Halo Eindeloos

De solo-campagne van Infinite is precies wat deze serie nodig had. Het haalt het beste uit de unieke en bevredigende gevechtsstijl van Master Chief naar boven, terwijl oude ideeën worden gebruikt om memorabele nieuwe momenten te creëren. Dit was het wachten van zes jaar waard.

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

FIFA 22 Standaard Plus

FIFA 22-standaard Plus

Microtransacties doemen nog steeds op, maar kleine iteratieve veranderingen en de pk’s van nieuwe generatie consoles zorgen ervoor dat FIFA 22 aanvoelt als een waardevolle upgrade zonder iets revolutionairs of vreselijk opwindends van EA’s kant nodig te hebben.

Geweldige aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals wrangler. Hij speelt op belachelijke moeilijkheden door YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.