Zack Snyder-supporters grijpen echt naar rietjes en proberen hem te crediteren voor de moderne DCU

0

Zak Snyder fans hebben een reputatie. Ze voerden jarenlang onvermoeibaar campagne voor de Justitie Liga Snyder stopte om vrijgelaten te worden, inclusief het eindeloos onder druk zetten van leidinggevenden van Warner Bros., vliegende vliegtuigen die spandoeken over prijsuitreikingen sleepten en een hoop geld inzamelen voor liefdadigheidsinstellingen voor zelfmoordpreventie.

Maar je moet het ze nageven, in tegenstelling tot veel andere fancampagnes zijn ze daarin geslaagd. De Justice League van Zack Snyder werd in 2021 in zijn volle glorie van vier uur uitgebracht en kreeg brede kritieken. Maar dat lijkt het hoogtepunt te zijn, zoals Snyder heeft onderstreept dat hij toegewijd is aan zijn aanstaande Netflix-origineel Rebellen maan en alle pogingen om “de Snyderverse te herstellen” zijn tot nu toe mislukt.

Nu probeert een fan Snyder te crediteren voor het uiterlijk van een aankomende DCU-film en we zijn blij deze in de categorie “naar rietjes grijpen” te plaatsen:

De antwoorden zijn niet in het minst overtuigd, erop wijzend dat deze kleurrijke esthetiek overal in het moderne posterontwerp terug te vinden is:

We houden van Snyder, maar misschien gaat dit iets te ver:

Iets van een bereik:

Er wordt ook opgemerkt dat dit in ieder geval meer een Zelfmoordploeg stijl ontwerp:

We moeten het erover eens zijn dat er in wezen geen gelijkenis is:

We hopen nog steeds dat Snyder terugkeert naar de DCU. Ze brengen tenslotte Superman van Henry Cavill en Batman van Ben Affleck terug en het nieuwe DCU-hoofd James Gunn is een oude vriend van Snyder. Snyder lijkt echter erg blij te zijn met het werken met zijn eigen originele materiaal Rebellen maan en na de bijna tien jaar durende hoofdpijn die hij moet hebben gevoeld nadat hij in de war was geraakt met het management van Warner Bros, durven we te wedden dat hij goede redenen heeft om weg te blijven.

Dat gezegd hebbende, we verlangen nog steeds een beetje naar het bizarre post-apocalyptische superheldenavontuur dat werd geplaagd in de slotmomenten van De Justice League van Zack Snyder. Misschien op een dag…

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.