Voor US Tech houdt de ontwerp-privacywet van India verborgen risico’s in

0

Er is niet veel waar de Indiase overheid en Meta Platforms het over eens zijn. En toch noemde de president van Global Affairs van de Amerikaanse socialemediagigant eerder deze week een herwerkt ontwerp van de wet op de gegevensbescherming van het land een veelbelovende gang van zaken.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.