Tom French, de creatieve directeur van Halo Infinite voor meerdere spelers, heeft 343 Industries verlaten

0

Tom French, de creative director voor multiplayer van Halo Infinite die meer dan 11 jaar aan de franchise heeft gewerkt, heeft 343 Industries verlaten.

French kondigde het nieuws aan op Twitter en zei dat hij op weg is naar “nieuwe avonturen”, maar zo trots is op zijn tijd samen met Master Chief.

“Na meer dan 11 1/2 jaar op Halo, stap ik vandaag voor de laatste keer uit mijn Spartaanse pantser om op weg te gaan naar nieuwe avonturen”, zei French. “Het was een enorme eer om deel uit te maken van een game waar ik zoveel van hield als speler en die ik zo bewonderde als ontwikkelaar. Ik kon niet trotser zijn op mijn tijd bij 343.”

Frans verlaat 343 Industries na de grote winterupdate van Halo Infinite die wedstrijd- en prestatiegebaseerde XP, de Forge Mode-bèta, de officiële lancering van online campagne-coöp en campagneherhaling, twee nieuwe kaarten, een nieuwe gevechtspas, de Covert One Flag heeft toegevoegd spelmodus en meer.

Deze winterupdate was een belangrijk moment voor de studio en kwam met de belofte dat het feedbackpunten zal blijven behandelen, naast de focus op kortere seizoenen, een meer regelmatige stroom van inhoud en “grotere dingen die komen gaan”.

Bij de lancering werd Halo Infinite gelanceerd met een controversieel multiplayer-voortgangssysteem, maar French en het team werkten onvermoeibaar om eraan te werken en spelers de multiplayer-ervaring te bieden waar ze zo op hoopten. Hoewel er altijd werk aan de winkel is, hebben ze grote stappen gemaakt om dat zo te maken.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar nieuwstips@ign.com.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.