The Last of Us Trailer: Pedro Pascal, Bella Ramsey reis naar het post-apocalyptische, vijandige westen

0

De trailer van de Last of Us TV-serie is uit. Voorafgaand aan zijn debuut volgende maand, heeft HBO Max de trailer onthuld voor zijn langverwachte, live-action bewerking van de zombiedodende overlevingsgame, die nieuwe glimpen biedt van onze hoofdrolspelers Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey), als ze trekken voorzichtig naar de zwaar besmette westkust. Neil Druckmann, de originele schrijver van de game, is verbonden aan de regie van een aflevering van de HBO-serie en werkt samen met Craig Mazin (Tsjernobyl) als co-schrijver. The Last of Us TV-serie gaat op 16 januari in première op Disney+ Hotstar in India.

De trailer van The Last of Us TV-serie begint met een voice-over, terwijl onze hoofdrolspelers zich wagen naar een gouden gebouw in de verte, dat vermoedelijk het Massachusetts State House vertegenwoordigt, waar het tienermeisje Ellie (Ramsey) moet worden afgeleverd. “Als je denkt dat er geen hoop is voor de wereld, waarom zou je dan doorgaan?”, vraagt ​​ze aan de geharde overlevende Joel (Pascal), die de taak heeft haar naar de Fireflies te smokkelen, een verzetsbeweging die als doel heeft het onderdrukkende leger terug te vechten. . “Je hebt de wereld niet gezien, dus je weet het niet”, antwoordt hij, terwijl we worden getrakteerd op beelden van hem die heimelijk langs een clicker navigeert. “Je gaat door voor familie.” Na het verlies van zijn dochter tijdens de uitbraak in Texas, is Joel uitgegroeid tot een depressieve, wantrouwende persoon, die Ellie voorlopig gewoon als ‘vracht’ beschouwt.

Het volgende segment in de trailer van de The Last of Us-tv-serie dumpt de expositie en onthult dat er iets in Ellie’s bloed zat dat ervoor zorgde dat ze niet in een ‘monster’ veranderde, ondanks dat ze gebeten was. “Ergens in het westen werken ze aan een remedie”, vertelt ze aan Tess (Anna Torv), Joel’s partner in crime, die hen vergezelt op de missie. In een montage van shots krijgen we vervolgens de overwoekerde straten te zien, militanten die nederzettingen binnendringen, een gepantserd voertuig en stapels dode lichamen, die allemaal resoneren met de beelden die in de originele videogame uit 2013 werden gepresenteerd. Een paar nieuwe personages suggereren dat het een slecht idee is om naar het westen te gaan, waardoor Joel nadenkt over de slechtste resultaten, zij het voor een kort moment.

“Je hebt een groter doel dan iemand van ons zich ooit had kunnen voorstellen”, stelt Marlene (Merle Dandridge), de leider van de rebellen Fireflies, Ellie gerust, terwijl ze haar het idee bijbrengt dat de toekomst van de wereld in de handen van het jonge meisje ligt. Terwijl de trailer van The Last of Us TV Series doorgaat naar een melancholische vertolking van A-Ha’s ‘Take on Me’, is er een oogverblindend beeld van Ellie’s moeder, gespeeld door Ashley Johnson. Ze diende als de stemactrice voor het personage in de game – in de originele PS3-versie, de remaster en de nieuw uitgebrachte ‘remake’. Als je goed genoeg kijkt, zie je misschien Troy Baker – originele stemacteur van Joel – als lid van Davids bende, de kannibalistische overlevende groep.

De trailer van de tv-serie Last of Us gaat vervolgens over op een montage van talloze personages die de uitbraak het hoofd bieden, waaronder de vetharige Bill van Nick Offerman, de onwaarschijnlijke bondgenoot die inkomende vijanden heeft zien neerschieten. Nadat de titelkaart is binnengekomen, krijgen we een kijkje in de angstaanjagende Bloater, de vierde en laatste evolutionaire fase, die komt na jaren van blootstelling aan de Cordyceps-herseninfectie.

The Last of Us TV-serie gaat in première op 16 januari 2023 op Disney+ Hotstar in India. Regio’s waar HBO/HBO Max beschikbaar is, kunnen de show streamen op 15 januari 2023, vanaf 18.00 uur PT/ 21.00 uur ET.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.